Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wykładzina podłogowa eg4.. customowa ...

maciek
25-12-06, 11:37
Witam hondowe grono....
Noszę sie z takim pomysłem aby wykonać na zamówienie wykładzinę podłogową do mojego civika poniewaz moja juz troche ma, jest przebarwiona wytarta poplamiona itd (tak juz bylo jak kupilem ;) ) i nie wyglada zbyt dobrze. Chciałem więc wykonać sobie customową wykładzinę w jakimś zakładzie dając za wzór starą - material to nie problem - chodzi głownie o przetłoczenia i wycięcia. Stad pytanie do was - gdzie (najlepiej w mazowieckim woj.) zlecic takie cos bo troche googlowałem ale niestety nic nie moge znaleźć.

tieesto
25-12-06, 17:54
a nie prościej kupić od kogoś w super stanie? bo tak to musisz szukać kogoś kto sie tym zajmuje, ja ostatnio też walcze ze swoją u siebie bo wsadziłem czarną z coupe i nie wiem jak teraz zrobić zeby mi nie wyłaziła spod progow :( bo niestety seryjne plasiki zostaly zdjete i teraz ciężko!
Jesli chcesz kupić inny kolor niż seryjny czyli czarny lub szary możesz zzanabyć na ebay.com jakąś w innym kolorze.

maciek
25-12-06, 20:16
a nie prościej kupić od kogoś w super stanie? bo tak to musisz szukać kogoś kto sie tym zajmuje, ja ostatnio też walcze ze swoją u siebie bo wsadziłem czarną z coupe i nie wiem jak teraz zrobić zeby mi nie wyłaziła spod progow :( bo niestety seryjne plasiki zostaly zdjete i teraz ciężko!
Jesli chcesz kupić inny kolor niż seryjny czyli czarny lub szary możesz zzanabyć na ebay.com jakąś w innym kolorze.
Dzieki za info... niestety od eg6 czarnej nie moge dostac.. jest pelno od rhd ale to nie to samo. Poszukam na ebayu. Dzięku.

tieesto
25-12-06, 22:39
rhd
od czego?

no mi sie udało dostać akurat w super stanie, aczkolwiek mój szary ktory sprzedałem już tez był w bardzo dobrym stanie!

KuBiK
25-12-06, 22:43
rhd
od czego?

!

od samochodu z kierownica po prawej stronie :)

tieesto
26-12-06, 19:47
to jak już jesteśmy w temacie wykładzin to może ktoś ma pomysł jak ją dobrze przyczepić do progów, niestety brak seryjnych mocowań bo zostały wyrwane(inaczej sie tego zdjąć nie da) kombinowalem na klej i na zszywki, nie trzyma i wyłazni spod progów :(

maciek
26-12-06, 21:20
to jak już jesteśmy w temacie wykładzin to może ktoś ma pomysł jak ją dobrze przyczepić do progów, niestety brak seryjnych mocowań bo zostały wyrwane(inaczej sie tego zdjąć nie da) kombinowalem na klej i na zszywki, nie trzyma i wyłazni spod progów :(
Ale oryginalne mocowania w wykladzinie czy karoserii? Jesli w wykladzinie to mozesz podkleic stare...
zreszta musialbys wkleic jakies foto zeby cos wydumać sensownego :)

tieesto
26-12-06, 21:38
zreszta musialbys wkleic jakies foto zeby cos wydumać sensownego
wkleje fot na dniach bo tak to cięzko wytłumaczyć