Zobacz pełną wersję : Wykładzina podłogowa eg4.. customowa ...
Witam hondowe grono....
Noszę sie z takim pomysłem aby wykonać na zamówienie wykładzinę podłogową do mojego civika poniewaz moja juz troche ma, jest przebarwiona wytarta poplamiona itd (tak juz bylo jak kupilem ;) ) i nie wyglada zbyt dobrze. Chciałem więc wykonać sobie customową wykładzinę w jakimś zakładzie dając za wzór starą - material to nie problem - chodzi głownie o przetłoczenia i wycięcia. Stad pytanie do was - gdzie (najlepiej w mazowieckim woj.) zlecic takie cos bo troche googlowałem ale niestety nic nie moge znaleźć.
a nie prościej kupić od kogoś w super stanie? bo tak to musisz szukać kogoś kto sie tym zajmuje, ja ostatnio też walcze ze swoją u siebie bo wsadziłem czarną z coupe i nie wiem jak teraz zrobić zeby mi nie wyłaziła spod progow :( bo niestety seryjne plasiki zostaly zdjete i teraz ciężko!
Jesli chcesz kupić inny kolor niż seryjny czyli czarny lub szary możesz zzanabyć na ebay.com jakąś w innym kolorze.
a nie prościej kupić od kogoś w super stanie? bo tak to musisz szukać kogoś kto sie tym zajmuje, ja ostatnio też walcze ze swoją u siebie bo wsadziłem czarną z coupe i nie wiem jak teraz zrobić zeby mi nie wyłaziła spod progow :( bo niestety seryjne plasiki zostaly zdjete i teraz ciężko!
Jesli chcesz kupić inny kolor niż seryjny czyli czarny lub szary możesz zzanabyć na ebay.com jakąś w innym kolorze.
Dzieki za info... niestety od eg6 czarnej nie moge dostac.. jest pelno od rhd ale to nie to samo. Poszukam na ebayu. Dzięku.
rhd
od czego?
no mi sie udało dostać akurat w super stanie, aczkolwiek mój szary ktory sprzedałem już tez był w bardzo dobrym stanie!
rhd
od czego?
!
od samochodu z kierownica po prawej stronie :)
to jak już jesteśmy w temacie wykładzin to może ktoś ma pomysł jak ją dobrze przyczepić do progów, niestety brak seryjnych mocowań bo zostały wyrwane(inaczej sie tego zdjąć nie da) kombinowalem na klej i na zszywki, nie trzyma i wyłazni spod progów :(
to jak już jesteśmy w temacie wykładzin to może ktoś ma pomysł jak ją dobrze przyczepić do progów, niestety brak seryjnych mocowań bo zostały wyrwane(inaczej sie tego zdjąć nie da) kombinowalem na klej i na zszywki, nie trzyma i wyłazni spod progów :(
Ale oryginalne mocowania w wykladzinie czy karoserii? Jesli w wykladzinie to mozesz podkleic stare...
zreszta musialbys wkleic jakies foto zeby cos wydumać sensownego :)
zreszta musialbys wkleic jakies foto zeby cos wydumać sensownego
wkleje fot na dniach bo tak to cięzko wytłumaczyć