Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : dolot ATR vgen w silniku H22A2 civic V gen:)

civiccoupe
02-12-10, 18:27
pytanie moze głupie, ale jak swap to swap:) czy wogóle to podejdzie w komore, ktos robił lub widział fabryczny dolot z accorda TYPE-R Vgen w civicu Vgen z silnikiem H22A...?:) jesli tak to prosiłbym o zdjecia, wskazówki...:) nie pytajcie po co mi to, licze na konkretne odpowiedzi, z góry dzieki...

Tompro
03-12-10, 06:43
pytanie moze głupie, ale jak swap to swap:) czy wogóle to podejdzie w komore, ktos robił lub widział fabryczny dolot z accorda TYPE-R Vgen w civicu Vgen z silnikiem H22A...?:) jesli tak to prosiłbym o zdjecia, wskazówki...:) nie pytajcie po co mi to, licze na konkretne odpowiedzi, z góry dzieki...

Mówiąc dolot masz na myśli ssaka, czy rure z tą całą puszką? Jeśli ssaka to podejdzie, ja mam u siebie ten z ATR'a. Natomiast co do puszki i rury to bardzo wątpie, za mało miejsca na to.

civiccoupe
03-12-10, 07:02
sorry, nie sprecyzowałem. chodzi mi o rure dolotową z puszką.:)

Kras
03-12-10, 09:18
Raczej bez szans

civiccoupe
03-12-10, 11:51
mimo to spróbować mozna, bo raczej nikt czegoś takiego jeszcze nie robił...:)

zakit
03-12-10, 21:42
mimo to spróbować mozna, bo raczej nikt czegoś takiego jeszcze nie robił...:)

bo po co?!

civiccoupe
04-12-10, 14:20
:) moim zdaniem seryjny dolot bije na głowe stozek, pod wzgledem estetycznym-( o wiele lepiej wygląda moim zdaniem) jak i praktycznym- moc porównywalnie taka sama jak ze stozka, po drugie takiego syfu nie zaciąga silnik. jeden woli tesciową, drugi córke:P napisałem w temacie, ze oczekuje tylko konkretnych odpowiedzi a nie pytań.

Kras
04-12-10, 14:46
No jesli porownujesz z otwartym stozkiem pod maska to hmmmmm...

zakit
04-12-10, 15:44
jesli porownojesz seyjny dolot z niewiadomo jakim filtrem powietrza do stozka z tesco, to napewno gfiltracja bedzie z dupy. a jesli chodzi o kwestie wygladu no to hm...jak kto lubi...

civiccoupe
04-12-10, 19:00
:) ile ludzi tyle teorii... miałem w dłoniach seryjny dolot z ATRa, chyba zadna rura dolotu stozka nie ma na wejsciu 13-14cm na 10cm... a na przepustnicy 68mm... :) poza tym ten seryjny dolot zakit ogarniał 212KM...
ale skupmy sie na pytaniu w temacie...