Zobacz pełną wersję : Skrzynia s20 do d14a4?
Tak jak w temacie... jak to jest? pasuje? bo mam taki problem ze zlozylem wszystko odpowietrzylem zmienilem wysprzeglik i nic...
Skrzynie S20 i S40 pasują do V i VI gena czyli do D14A4 też
bo mam taki problem ze zlozylem wszystko odpowietrzylem zmienilem wysprzeglik i nic...
możes coś więcej powiedzieć?
a co ma nie pasowac, napewno cos zle zrobiles, pozatym tak opisales problem ze hej...
musi pasować bo to p&p więc na pewno coś nie wyszło przy montażu
no pedal wpada w podloge... mimo ze wszystko jest odpowietrzone... sprzeglo i docisk jest ok bo wczoraj wyrzucilem silnik z komory wysprzeglik rowniez byl wymieniany i pedal dalej zostaje w podlodze
moze masz jakis problem z lozyskiem i sloneczkiem wtedy pedal rowniez bedzie w podlodze a mianowice chodzi mi o to jakiego sprzegla uzyles i jakiego lozyska moze nie z jednego zestawu?
wszystko z tego samego zestawu.. nic nie zmieniane... kupuje teraz druga skrzynie s20 poniewaz byl problem z wyciagnieciem przegubu wewnetrznego :-/ pierscien zabiezpieczajacy sie zaklinowal i niestety nic nie pomoglo aby go wydostac ;-/