Zobacz pełną wersję : Czy ktoś zna forumowicza "Julian"
Mam pytanie czy ktos zna osobe z forum o tym nicku. Kupilem od tej osoby po przez ten forum kolpaki, felgi i komplet srub. Tak jak sie umawialem paczki mialy przyjsc dwie oddzielnie. Jedna paczka doszla, niestety drugiej do dzis nie moge sie doczekac. Oczywiscie zaplacilem za calosc i kontakt sie urwal.W żadnym wypadku nie chcem oskarzac tej osoby o kradziez.
Sluchaj jak to szlo poczta to wyluzuj. Nie takie numery juz z poczta mialem - *******nik tam maja i tyle... Masz jakies dane tej wysylki?
Wlasnie w tym problem ze to mialo byc wyslane kurierem. Nawet jak by to byla poczta watpie aby szla paczka do mnie 2 tygodnie
Julian podawał kiedyś na forum namiar do siebie.Z tego co pamiętam zajmuje się kosmetyką samochodową.Poszukaj jego posty w dziale technicznym zwiazanym cos z pielegnacja nadwozia.
Ja znam Julka. Spokojnie. On jest zapracowanym człowiekiem.
Wrzuć na luz, napisz mu maila i poczekaj, na pewno Cię nie oszukał, prędzej podejrzewał bym pocztę o przedświąteczny zawał.
napisał maila w swoim temacie więc chyba nie uciekł z $$$$$$$$$$$$$$$$ :)
Juliana można spotkać tutaj:
http://forum.kosmetykaaut.pl/
Nie znam go osobiście ale ogólnie krążą o nim dobre opinie i wielu osobom pomógł już w różnych sprawach, więc nie wpadaj w panikę i czekaj :)
Też go nie znam osobiście, ale spokojnie, tym bardziej że od paru dni w Polsce szaleją śnieżyce i czas przesyłki może się mocno wydłużyć. Nie posądzałbym nikogo z tego forum o kradzież.