PDA

Zobacz pełną wersję : Akcje serwisowe - VII generacji

marioooo
26-11-10, 09:30
w moim aucie (z 2004 roku), wymieniono po gwarancji - stabilizator, teraz czekam na wymianę łożysk w skrzyni biegów (gwarancja wydłużona do 7 lat). zastanawiam się co jeszcze mnie czeka??

może warto przykleić wątek o tego typu akcjach, żeby ułatwic dochodzenie swoich praw w ASO?? Byłaby to świetna informacja dla nas wszystkich o tym co w ramach gwarancji (mimo ze auta są już po grawancji) mozemy naprawić nie ponosząc żadnych kosztów.

mycek
26-11-10, 13:20
wiem ze teraz w ramach akcji serwisowej wlacznik swiatel wymieniaja w EP2 (2001rok)

cvc d15
26-11-10, 16:26
wiem ze teraz w ramach akcji serwisowej wlacznik swiatel wymieniaja w EP2 (2001rok)
Skąd masz tą informację? Jestem mocno zainteresowany bo miałem kilka razy taką akcję że światła mijania gasły bez powodu lub nie chciały sie włączyć, po ponownym przekręceniu włącznika wszystko działało prawidłowo.

cobra524
26-11-10, 16:54
Ja juz 3 lata temu w ramach tej akcji miałem wymieniony włącznik swiateł na nowy za darmo :D (em2)

rafal
26-11-10, 19:53
Co do gwarancji na skrzynie biegów w EP1 to jest ona wydłużona do 150 tys km, niezależnie od lat. Ważne żeby było auto serwisowane. Akcja serwisowa ze skrzynią dotyczy JEDYNIE modeli EP1.

mycek
29-11-10, 09:56
Skąd masz tą informację? Jestem mocno zainteresowany bo miałem kilka razy taką akcję że światła mijania gasły bez powodu lub nie chciały sie włączyć, po ponownym przekręceniu włącznika wszystko działało prawidłowo.

z serwisu Hondy. Sam sie wybieram, zeby to wymienic.