kozik555
21-12-06, 14:54
Witam wszystkich mam pewien problem jako ze miałem juz od pewnego czasy zepsutą sonde swiecił check i pokazywał błąd 48 i przedwczoraj załozyłem nową nie oryginalną ale kolesie z H3M mają takie i w nich d15z1-Z3 chodzi wszystko OK ale umnie nie,przełozyłem starą kostke do tej nowej sondy i check juz nie swieci nie ma zanego błędu zrobiłem reset kompa no i wyruszyłem w droge pierwsze wrazenie to ze autko o niebo lepiej sie zbiera i ciągnie na 1,2,3 idzie super do czasu jak nie wrzuce 4 albo 5 bo na tych dwóch biegach autko szarpie jak jade ze stałą predkoscią jak wcisne duzo gazu na 4 to po chwili zacznie sie zbierac ale jak jade własnie na 4 lub 5 dotykając lekko gazu to zmula auto tak jak by nie dostawał wystarczająco paliwa mówią ze w hondzie musi by sonda oryginał bo inaczej nie bedzie chodzi ale do mojego silnika oryginał kosztuje prawie 1000zł ja tą kupiłem za 140zł i u kolesi z H3M działa wiec umnie moze jest cos nie tak słyszałem ze mogła sie mapa posypac i na 4 biegu zamula bo nie dostaje wystarczająco paliwa a i jesli by sie ktos pytał to mówie odrazu ze niemam gazu.
Jesli ktos wie co to moze byc bądz ewentualnie jak to naprawic lub u kogo to bede wdzieczny za kazdą informacje.
Jesli ktos wie co to moze byc bądz ewentualnie jak to naprawic lub u kogo to bede wdzieczny za kazdą informacje.