Zobacz pełną wersję : Głowica z D15B2 do D13B1
Witam
Mam możliwość zamontowania głowicy od D15B2 90km do D13B1 75km. Czy to podejdzie bez problemów? Dodam tyle że mam walniętą uszczelkę w 1.3 i chce wstawić nowa ale już z głową 1.5 bo mogę dostać taka w bdb stanie podejdzie to? Nie ma jakiś problemów z tym? Trzeba coś jeszcze oprócz kompletnej głowicy?
Aha dodam jeszcze ze mogę wstawić tam wałeczek od 1.5 (ale to już po kosztach) Bo tak by został od 1.3 Wiem że Głowic sama bez walka mocy nie podniesie ale chodzi o to ze jest w bardzo dobrym stanie.
psycholoog
24-11-10, 00:47
nie da rady w d13 masz pompe paliwa mechaniczna napedzana walkiem w glowicy , a w d15 masz pompe elektryczna w baku wiec w glowicy nie masz miejsca na pompke mechaniczna i na walku od 1.5 nie masz krzywki do napedzania wlasnie pompki mechanicznej.
jedynym rozwiazaniem jesli naprawde sie uprzesz zeby wsadzic ta glowice od 1.5 jes zamontowanie elektrycznej pompki paliwa ale to juz nieoplacalna rzeźba.
P.s.
jesli chcesz podniesc moc w swoim 1.3 to szukaj walka od d14a2 i podmien w swojej glowicy. taki mod daje dużo :)
psycholoog
24-11-10, 14:11
no lub ewentualnie glowica z d15b3 ale to cieko dostepny temat :/
no lub ewentualnie głowica z d15b3 :rolleyes:
no to ****... A ja slyszalem od pewnego goscia ze ta glowica co napisalem jest to samo co w d13 tylko tyle ze jest nowsza!
no to ****... A ja slyszalem od pewnego goscia ze ta glowica co napisalem jest to samo co w d13 tylko tyle ze jest nowsza!
Niektóre osoby są w stanie powiedzieć ci wszystko tylko po to aby sprzedać produkt......
dEboo dokładnie ogranołem juz UPG na starej głowicy :)
***Marco***
10-12-10, 16:50
a tak z ciekawości ile jest wart wałek Z D14A1 ? tez pasi do d13.
ceny są różne musisz szukać..... od 30zł(ci co nie są w temacie i nie wiedzą co sprzedają) do nawet 100zł(wariaci którzy chyba za dobrze wiedzą co sprzedają i przeginają z ceną)....Wałek od d14a1 pasuje do d13b2 bez żadnej rzeźby.
psycholoog
10-12-10, 21:36
100 to calkiem normalna i przyzwoita cena za taki walek
***Marco***
18-12-10, 18:06
ja będę miał głowice po obróbce do sprzedania z d14 z wałkiem ;)
psycholoog
30-12-10, 02:56
nowy ok 120/200 zł
to jak masz w takich cenach to biore odrazu 50 sztuk:)
to jak masz w takich cenach to biore odrazu 50 sztuk:)
Sklep u Malika w Pabianicach ul. Łaska nr nie pamietam