Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie działa podświetlanie

icenberg
22-11-10, 00:29
Witam!

Jak w temacie nie działa podświetlanie zapalniczki, popielniczki, przycisku tylnego światła przeciwmgielnego. Gdzie szukać problemu?

Marecki
22-11-10, 00:41
Bezpiecznik? Żarówki? Opcja"szukaj"?

mickee
22-11-10, 07:14
Zapalniczka nie jest podświetlona.

MikeFoto
22-11-10, 08:11
Bez urazy ale czytając tego typu posty, mam wrażenie, że prawo jazdy otrzymują osoby, które nie powinny go otrzymać. Logicznym bowiem jest że w pierwszej kolejności sprawdza się czy nie jest spalona żarówka oraz bezpiecznik.
No chyba że w domu gdy światło ci nie świeci dzwonisz do elektryka.....

Sorry za offtop. Zapalniczka niema podświetlania.

mickee
22-11-10, 09:36
No masz rację, niedługo będzie temat: nie mam powietrza w oponie co zrobić ?

Marecki
22-11-10, 11:51
A no bo właśnie chciałem zapytać: co mam zrobić, bo spaliła mi się żarówka w tylnym świetle;)

mickee
22-11-10, 12:14
Koniecznie sprzedaj samochód bo jest niesprawny i dużo roboty z doprowadzeniem go do ładu będzie :D

ala
22-11-10, 21:41
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?59312-Honda-Civic-5D-Kompendium-wiedzy-FotoInstrukcje-Zr%F3b-to-sam

Krawiec
04-03-15, 09:20
Zapalniczka niema podświetlania - no właśnie. Mam popielniczkę wraz z zapalniczką z Integry i tam zapalniczka na gniazdo na dodatkową żaróweczkę, a wokół taki oring. Pomyślałem że fajnie by było przełożyć taką podświetlaną zapalniczkę do naszej 5D, ale za żadne skarby nie potrafię tez z Integry wyciągnąć z obudowy (trzebaby było połamać kilka plastików). Proszę o info od kogoś, kto miał w ręce naszą standardową zapalniczkę (albo z Rovera) żeby się wypowiedział: czy u nas da się wymontować zapalniczkę bez łamania obudowy?

lookaty
04-03-15, 12:57
- no właśnie. Mam popielniczkę wraz z zapalniczką z Integry i tam zapalniczka na gniazdo na dodatkową żaróweczkę, a wokół taki oring. Pomyślałem że fajnie by było przełożyć taką podświetlaną zapalniczkę do naszej 5D, ale za żadne skarby nie potrafię tez z Integry wyciągnąć z obudowy (trzebaby było połamać kilka plastików). Proszę o info od kogoś, kto miał w ręce naszą standardową zapalniczkę (albo z Rovera) żeby się wypowiedział: czy u nas da się wymontować zapalniczkę bez łamania obudowy?

Da się :p Ale najlepiej zrobisz jak kupisz sobie popiełuszke z Rover 45 :) Jest cała zamykana razem z zapalarą, która jest tez podświetlana :)

Krawiec
04-03-15, 14:25
o, to git :)
dzięki.