Zobacz pełną wersję : Nie działa podświetlanie
Witam!
Jak w temacie nie działa podświetlanie zapalniczki, popielniczki, przycisku tylnego światła przeciwmgielnego. Gdzie szukać problemu?
Bezpiecznik? Żarówki? Opcja"szukaj"?
Zapalniczka nie jest podświetlona.
Bez urazy ale czytając tego typu posty, mam wrażenie, że prawo jazdy otrzymują osoby, które nie powinny go otrzymać. Logicznym bowiem jest że w pierwszej kolejności sprawdza się czy nie jest spalona żarówka oraz bezpiecznik.
No chyba że w domu gdy światło ci nie świeci dzwonisz do elektryka.....
Sorry za offtop. Zapalniczka niema podświetlania.
No masz rację, niedługo będzie temat: nie mam powietrza w oponie co zrobić ?
A no bo właśnie chciałem zapytać: co mam zrobić, bo spaliła mi się żarówka w tylnym świetle;)
Koniecznie sprzedaj samochód bo jest niesprawny i dużo roboty z doprowadzeniem go do ładu będzie :D
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?59312-Honda-Civic-5D-Kompendium-wiedzy-FotoInstrukcje-Zr%F3b-to-sam
Zapalniczka niema podświetlania - no właśnie. Mam popielniczkę wraz z zapalniczką z Integry i tam zapalniczka na gniazdo na dodatkową żaróweczkę, a wokół taki oring. Pomyślałem że fajnie by było przełożyć taką podświetlaną zapalniczkę do naszej 5D, ale za żadne skarby nie potrafię tez z Integry wyciągnąć z obudowy (trzebaby było połamać kilka plastików). Proszę o info od kogoś, kto miał w ręce naszą standardową zapalniczkę (albo z Rovera) żeby się wypowiedział: czy u nas da się wymontować zapalniczkę bez łamania obudowy?
- no właśnie. Mam popielniczkę wraz z zapalniczką z Integry i tam zapalniczka na gniazdo na dodatkową żaróweczkę, a wokół taki oring. Pomyślałem że fajnie by było przełożyć taką podświetlaną zapalniczkę do naszej 5D, ale za żadne skarby nie potrafię tez z Integry wyciągnąć z obudowy (trzebaby było połamać kilka plastików). Proszę o info od kogoś, kto miał w ręce naszą standardową zapalniczkę (albo z Rovera) żeby się wypowiedział: czy u nas da się wymontować zapalniczkę bez łamania obudowy?
Da się :p Ale najlepiej zrobisz jak kupisz sobie popiełuszke z Rover 45 :) Jest cała zamykana razem z zapalarą, która jest tez podświetlana :)