Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : olej-pelny syntetyk w hondzie 15. 16V 93r????

gercman
18-12-06, 11:07
w serwisie hondy nalali mi pelny syntetyk!!!czy moge tak jezdzic.zrobilem nia juz 3 tys i zaczela glosniej chodzic i strasznie klekotac??czy to przez to??co robic??POMOCY......

mozes
18-12-06, 13:16
w serwisie hondy nalali mi pelny syntetyk!!!czy moge tak jezdzic.zrobilem nia juz 3 tys i zaczela glosniej chodzic i strasznie klekotac??czy to przez to??co robic??POMOCY......
Było o pełnym syntetyku już ???????? albo i więcej. To zależy na jakim oleju jeździłeś przed wymianą podejrzewam , żę na pół-syntetyku jeżeli zaczął głośniej chodzić. Ja bym zmienił na tej samej lepkości co przed wymianą czyli jak miałeś pół-syntetyk to właśnie na pół-syntetyk o ile nie jest już za późno. NIGDY nie zmienia się oleju z pół-syntetyku na pełen syntetyk przy normalnej wymianie oleju.

Piotrek Klag
18-12-06, 13:42
nie zakładaj 10 tematów bo to nic nie da.... poczytaj móie o olejach tak ciezko poszukac?