Zobacz pełn± wersję : CAI Fujita czy AEM do EK4??
Bede wdzieczny jak sie wypowie ktos kto dobrze siedzi w temacie
Zadna roznica.
Tak naprawde to moze byc i najzwyczajniejszy chinczyk z ebaya, tylko filtr zaloz porzadny (np. KN albo cos podobnego). Rura to rura, prochu w ich ksztalcie w komorze EJ/EK nie wymyslisz.
no to jeszcze mi powiedz filtr KN? Greedy? Simota? czy jakis inny jest lepszy? i zwykly czy g±bkowy jakis ?
Ciekawostka: po założeniu stożka i short rama do EK4 spadek mocy o 7KM w porównaniu z seryjn± puch±.:confused:
kopytko686
17-11-10, 18:00
jak na shorcie ci±gnie ciepłe powietrze z komory to nie ma się co dziwić ze moc spadła :P a reset kompa chociaz był robiony?
ale ja nie chce shorta tylko http://allegro.pl/dolot-cai-fujita-honda-civic-vti-b18-b16-b20-ek4-i1299718898.html cos takiego lub AEMa
a reset kompa chociaz był robiony?
był ;)
Jarutis , kup dobry filtr, a resztę wyrzeĽbisz sam, tylko nie przesadĽ z ¶rednic±. Jak zrobisz dolot, to go też odetkaj na wydechy.
no to jeszcze mi powiedz filtr KN? Greedy? Simota? czy jakis inny jest lepszy? i zwykly czy g±bkowy jakis ?
W zyciu nie gabkowy, beznadziejnie filtruja. KN na pewno bedzie dobry, no i masz duzy wybor jesli idzie o wielkosci.
Ewentualnie jesli mozesz to AEM bo one sa suche i nie wymagaja upierdliwego oliwienia po czyszczeniu.