PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z elektrycznymi szybami pomocy

andrzej7
16-12-06, 10:56
Witam wszyskich mam problem z eklektrycznymi szybami w civiku coupe 95 problem jest nastepujacy od strony kierowcy normalnie odsowam dwie szyby ale pasazer nie moze sam odsunąć sobie a przelaczniki mam dobre bo sprawdzalem i mam drugi komplet tych przelonczników i tez nie dziala sprawdzilem bezpieczniki i wszystkie są dobre czyscilem troche kostki i tez nie pomogło pomocy pozdrawiam!

GrzechuLSi
16-12-06, 11:29
a silniczek zyje?

Cairo
16-12-06, 12:14
a silniczek zyje?
skoro pisze, że przyciskiem od kierowcy odsuwa to chyba żyje. Ja bym jeszcze raz przepatrzył wszytkie połączenia, bo to prawie pewne, że gdzieś na łączach jest problem.

Lipek
16-12-06, 13:49
A moze kolega nie uzyl jeszcze tego przelacznika od strony kierowcy,ktory powoduje blokade przyciskow od strony pasazera....ja sie osobiscie na to nabralem pewnego razu i tez myslalem,ze mam popsuty przelacznik po stronie pasazera, a wystarczylo tylko uzyc przelacznika w module od strony kierowcy.....

agent_lol
16-12-06, 14:45
Witam wszyskich mam problem z eklektrycznymi szybami w civiku coupe 95 problem jest nastepujacy od strony kierowcy normalnie odsowam dwie szyby ale pasazer nie moze sam odsunąć sobie a przelaczniki mam dobre bo sprawdzalem i mam drugi komplet tych przelonczników i tez nie dziala sprawdzilem bezpieczniki i wszystkie są dobre czyscilem troche kostki i tez nie pomogło pomocy pozdrawiam!
ja też tak mam :/ z tym ze jak np opuszczam szybe pasażerowi i jak on nacisnie przycisk to szyba staje w miejscu ,czyli przełącznik działa ok

GrzechuLSi
17-12-06, 12:09
ja tez obstawiam polaczenia! sprawdz je wsyztkie

andrzej7
17-12-06, 13:00
ja też tak mam :/ z tym ze jak np opuszczam szybe pasażerowi i jak on nacisnie przycisk to szyba staje w miejscu ,czyli przełącznik działa okjavascript:emoticon
agent_lol ja mam tak samo jak Ty pisales sprawdzalem te kostki wczoraj i dalej lipa nie mam juz pojecia co to moze byc!!!!

fryzjereczek
02-03-07, 22:48
temat dawru nie ruszany ale odswierze.czy kazdy civ mial automatyczne opuszczanei szyby????znajomi maja a u mnei czegos takiego niema.pozdro