Zobacz pełną wersję : Problem z elektrycznymi szybami pomocy
Witam wszyskich mam problem z eklektrycznymi szybami w civiku coupe 95 problem jest nastepujacy od strony kierowcy normalnie odsowam dwie szyby ale pasazer nie moze sam odsunąć sobie a przelaczniki mam dobre bo sprawdzalem i mam drugi komplet tych przelonczników i tez nie dziala sprawdzilem bezpieczniki i wszystkie są dobre czyscilem troche kostki i tez nie pomogło pomocy pozdrawiam!
GrzechuLSi
16-12-06, 11:29
a silniczek zyje?
a silniczek zyje?
skoro pisze, że przyciskiem od kierowcy odsuwa to chyba żyje. Ja bym jeszcze raz przepatrzył wszytkie połączenia, bo to prawie pewne, że gdzieś na łączach jest problem.
A moze kolega nie uzyl jeszcze tego przelacznika od strony kierowcy,ktory powoduje blokade przyciskow od strony pasazera....ja sie osobiscie na to nabralem pewnego razu i tez myslalem,ze mam popsuty przelacznik po stronie pasazera, a wystarczylo tylko uzyc przelacznika w module od strony kierowcy.....
Witam wszyskich mam problem z eklektrycznymi szybami w civiku coupe 95 problem jest nastepujacy od strony kierowcy normalnie odsowam dwie szyby ale pasazer nie moze sam odsunąć sobie a przelaczniki mam dobre bo sprawdzalem i mam drugi komplet tych przelonczników i tez nie dziala sprawdzilem bezpieczniki i wszystkie są dobre czyscilem troche kostki i tez nie pomogło pomocy pozdrawiam!
ja też tak mam :/ z tym ze jak np opuszczam szybe pasażerowi i jak on nacisnie przycisk to szyba staje w miejscu ,czyli przełącznik działa ok
GrzechuLSi
17-12-06, 12:09
ja tez obstawiam polaczenia! sprawdz je wsyztkie
ja też tak mam :/ z tym ze jak np opuszczam szybe pasażerowi i jak on nacisnie przycisk to szyba staje w miejscu ,czyli przełącznik działa okjavascript:emoticon
agent_lol ja mam tak samo jak Ty pisales sprawdzalem te kostki wczoraj i dalej lipa nie mam juz pojecia co to moze byc!!!!
fryzjereczek
02-03-07, 22:48
temat dawru nie ruszany ale odswierze.czy kazdy civ mial automatyczne opuszczanei szyby????znajomi maja a u mnei czegos takiego niema.pozdro