Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mam zamiar zmienić podświetlanie Licznika

dowbor
14-11-10, 17:45
Mam takie pytanie.... chce sobie zmienić podświetlanie z tego żółtego niewyraźnego na białe nie na niebieskie czerwone tylko na białe zwykłe wyraźne, ale teraz nie wiem czy jak kupie białe żarówki led to coś zmieni czy nadal nie będzie świecić na żółto, może ktoś już to praktykował to pomoże ??

MikeFoto
14-11-10, 19:38
Jako nowy na forum musisz się jeszcze spooooro nauczyć. Zacznij od nauki szukania.
Temat podświetlania wałkowany bardzo wiele razy. Niech dekalogiem Ci będzie podwieszony wątek zrób to sam (link w mojej sygnaturze) - są tam linki między innymi do tematów o zmianie podświetlania zegarów kilkoma sposobami. Poczytaj i dopiero pytaj.

dowbor
14-11-10, 20:00
no czytam ale nikt nie pisze czy jak sie białe ledy założy to kolor się zmieni ... ale dzięki

MikeFoto
14-11-10, 20:21
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?13408-Pod%B6wietlenie-licznika-oraz-wn%EAtrza-diodami-LED-RGB-!&highlight=Pod%B6wietlenie+licznika+oraz+wn%EAtrza+ diodami+LED+RGB

Lucas.FK2
14-11-10, 20:36
trzeba każdy zegar osobno wyjąć i z tyłu zdrapać tą warstwę ściemniającą.

czara
15-11-10, 07:34
obecnie ten amberowy kolor to nie żarówka tylko warstwa farby na tarczach. Oryginalnie żarówki tez sa białe. wyciągnij zegary zeskrob tył tarcz i masz biały kolor :)

dowbor
15-11-10, 09:48
no właśnie o to mi chodziło
dzięki bardzo