Zobacz pełną wersję : potrzebuje pomocy przy przeróbce wiazki z obd2 na obd1 a dokładnie d14a3 na d16z6
czy ktoś jest w stanie pomóc mi w przerobieniu wiązki tak bym odpalił u siebie d16z6 a mianowicie co potrzebuje do przerobienia i jakie s miej więcej koszty moje gg 2456334
koszt ok 500zł - napisz do użytkownika E2RD. U mnie przerabiał wiązkę z d14a4 na tą pod d16z6
Dokładnie, ogarnia temat POLECAM
To nie lepiej się opłaca kupić wiązkę z D16Z6 ?
Pewnie lepiej tylko dorwij wiązkę od Z6 w wersji Europa...
Poza tym wiązka z d16z6 jest z jajka a d14a3 jest w 6gen. Z tego co wiem to nie jest wyjęcie starej, włożenie nowej a coś trzeba przedłużać.
Nawet wiązka od z6 europa to nie koniec zabawy. Trzeba jeszcze pogmeraćw wiązce kabinowej troche, zmiana obd itp. Jakby coś zapraszam na pw, moge to ogarnąć.
Poza tym wiązka z d16z6 jest z jajka a d14a3 jest w 6gen. Z tego co wiem to nie jest wyjęcie starej, włożenie nowej a coś trzeba przedłużać.
Dokładnie jak piszesz, ale nie przedłużać tylko z dwóch złożyć jedną.
Zapraszam, mogę temat ogarnąć do momentu odpalenia plus gwarancja. Moje wiązki wyglądają jak fabryczne. Cena do ustalenia (choć tutaj padła orientacyjnie) indywidualnie, wedle zlecenia.
to nie jest dział usług/kupie!