Zobacz pełną wersję : Z jakiego silnika ten kolektor ????
Jak w temacie z jakiego modelu jest ten kolektor ???
http://picasaweb.google.com/109450259109542478190/ZdjeciaCzesci#
Może ktoś będzie wiedział
KrzyChules
13-11-10, 17:17
d16a6 ? trafilem ? po wtyczkach bedzie to obd0
no wlasnie nie wiem dostalem cos takiego i nie wiem co z tym zrobic czy zostawic dla sieiebie bo moze mi sie przdac czy sprzeda bo mam tez kompa PM6 z d16a6 ale pewnosci nie mam jesli chodzi o kolektor
strzelam ze to bedzie d16a6, patrzac po oznaczeniu PM6
Kolektor od 4gen D16A6/Z2 pod OBD0
Do jakiego to ma być silnika ?
Przepustnice z OBD0 miały inny rozstaw śrub niż przepustnice OBD1 i OBD2 i jak to ma być do 5 albo 6 gena to bez drutowania w postaci rozwiercania otworów pod śruby w przepustnicy się nie obejdzie.
Kolektor od 4gen D16A6/Z2 pod OBD0
Do jakiego to ma być silnika ?
Przepustnice z OBD0 miały inny rozstaw śrub niż przepustnice OBD1 i OBD2 i jak to ma być do 5 albo 6 gena to bez drutowania w postaci rozwiercania otworów pod śruby w przepustnicy się nie obejdzie.
ale o jakich przepustnicach ty piszesz, przeciez autor nie powiedzial ze chce przepustnice z tego...
A potrafisz ze zrozumieniem przeczytać czy nie ?
no potrafie i piszesz o drutowaniu przepustnicy, a nikt nie pisal ze chce samej przepustnicy, wiec o co ci sie rozchodzi? nikt nie powiedzial ze bedzie to rozkrecal.
Widać nie potrafisz, bo nadal nie rozumiesz tego co napisałem w pierwszym poście :)
Napisałem, że przepustnice z OBD0 mają inny rozstaw śrub niż przepustnice OBD1/2 i te właśnie OBD1/2 trzeba rozwiercać w miejscu gdzie przechodzą śruby aby pasowały do tego kolektora, dlatego też zapytałem do jakiego ma to być auta. Bo jeśli ma być do 5/6 gena to szkoda zachodu i lepiej kupić kolektor D16Z6.
ale nie widzisz ze ten kolektor jest razem z przepustnica! wiec co ty chcesz tu rozwiercac i po co!
Widzę i co z tego ? Jak np to miało iść do 6gena to tą przepustnicą możesz sobie dupę podetrzeć :)