Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Angel Eyes i montaż w Honda civic v gen

Tomik232
11-11-10, 22:32
Witam chciałem się was zapytać jak podłaczyć te lapmpy??.Czy ma kto¶ moze jak±¶ instrukcje w pdf ??.Civic v genr 93rok HB

Infi
11-11-10, 22:57
odcinasz oryginalne koncowki z zarowkami postojowymi, i podlaczasz wtedy pod te kable, zero komplikacji. jak masz ochote sie bawic to mozesz grzebac w kostce postojowych i wyjac zarowke i tam probowac kable poupychac ale ryzyko ze w koncu ci sie zetkna i spalisz ringi, wiec najlepsze wyjscie to wpiac sie w kable.

Tomik232
12-11-10, 23:40
A jest mozliwosc regulacji tych swiateł tzn ustawic je zeby dobrze swieciły??.Czym sie reguluje ??

gekus85
13-11-10, 09:01
sa regulowane , ¶rubokręt od góry tam jest taka zębatka w otworze akurat na dużego krzyżaka, a jak nie to od tylu jest nakrętka na klucz 10 lub 8 spróbuj pokręcić ton zobaczysz w która stronę sie obraca lampa , juz niepamietam kura z ych opcji jest od wysokosci ale stawiam na srubokret

kanio1
13-11-10, 10:36
najlepiej to podjechac do jakiejs zaufanej stacji diagnostycznej i tam poprosic o ustawienie swiatel. Zaplacisz z 10zl albo nic ale masz pewnosc ze swiatla sa dobrze ustawione. A jak nie no to zabawa ze sciana i srubokretem :P

Tomik232
13-11-10, 17:08
Byłem dzisaj na diagnostyce ale pan powiedział ze bedzie tracił czasu wiec musze czekac do pon i jechać na inna.Lampy zamontowałem i efekt jest swietny :).Rególowane sa kluczem dzieki za radę panowie :)