Zobacz pełną wersję : Tajemniczy kluczyk ;)
Wie ktoś od czego jest metalowy kluczyk z czterocyfrowym kodem?
Gdzie można dorobić taki pilot (prestige) i ile kosztuje?
http://pecet3d.8p.pl/konnekt/foto-178.jpg
od syrenki alarmu na 100%
skolopendra
08-11-10, 20:51
czterocyfrowym kodem?
albo od sejfu? :D
A gdzie nim się wyłącza syrene? Czy wyłącza samą syrene czy i alarm?
wyłaczasz syrenę żeby nie wyła jak odłaczysz akumulator, wyłacza się tam gdzie jest syrena:p
Dzięki. Widze że zajmujesz się alarmami, więc może wiesz czy można dorobić taki pilot jak na zdjęciu? Wymieniłem baterie, LED się świeci gdy nacisnę przycisk, ale alarm i centralny nie reagują na niego. Mam tylko jeden działający, ale będzie lipa jak go zgubie albo padnie bo chyba inaczej nie da się alarmu wyłączyć :/
Ja kiedyś tam naprawiałem zapłaciłem chyba coś ok 30 zł http://alarmy-gerard.pl/1054-al-naprawa_pilotoacutew_radiowych_do_autoalarmoacutew _i_sterownikoacutew.html
albo od sejfu?
obstawiam skrzynkę na listy bądź do kieszeni na hdd :p
Pisz do użytkownika Kościech on się bawi na co dzień z alarmami. A alarm ten da się wyłączyć jak coś bez pilota jak zresztą większość ale to już pozostawię dla siebie ze względów bezpieczeństwa.
obstawiam skrzynkę na listy bądź do kieszeni na hdd :p
eee pas cnoty poprzedniej właścicielki :D
ja mam taki w robocie do szafki :)
sir speedy
09-11-10, 12:18
Skąd jesteś to powiem Ci do kogo mozesz podjechać w sprawie pilota... ;)
Widze że część dobrze się bawi...
Blondynex, Chipsy2 - dzięki za info.
sir speedy - w Minsku Mazowieckim.
przy syrenie masz srebrny zamek od niego ten klucz jest wyłącza ją
sir speedy
09-11-10, 21:59
W takim razie proponuję podjechać do Mirka Soleckiego - firma MIRAŻ, Ul. Warszawska 106A
Telefon: 602359038
Ale jeszcze jutro potwierdzę Ci ten adres jak sprawdzę w robocie czy się zgadza... ;)
Tak na marginesie:
Gdybyś chciał dorobić sobie kolejny pilot to daj znać ja się dowiem kto ma maszynę do klonowania pamięci pilotów i Ci przekaże... ;) Jeszcze do niedawna sam miałem tą maszynę u siebie w robocie jednak nie robimy konkurencji naszym klientom... Także akurat w tym temacie nic więcej nie będę mógł pomóc - jedynie kontakt do osoby żyjącej z tego... ;)
Dzięki jeszcze raz, a w tej firmie dorabiałem klucze kiedyś ;) ale nie myślałem że pilotami też się zajmują.
sir speedy
10-11-10, 08:59
Nie gwarantuję Ci że on Ci to zrobi jednak naprawdę chłopak zna się na rzeczy... ;)