Zobacz pełną wersję : montaż sterownika c. zamka??? szybko!!!!
witam. właśnie zakupiłem sterownik c zamka na pilota. mam problem, gdzie jest złączka centralki zamka? jedna osoba powiedziała mi że w okolicach radia? czy to prawda? może ktoś montował, chodzi mi głównie o dwa kabelki, otwieranie i zamykanie. może ktoś ma schemat , prosze o jak najszybszą pomoc.
drzwi kierowcy pod tapicerką, dwa kable trzeba przeciągnąć z wnętrza do drzwi
BTW nie ten dział ;)
tak jak kolega wyzej drzwi kierowcy ja mam zielona puszke
Moja również jest zielona i w tym samym miejscu, co mych adwersarzy - drzwi kierowcy :)
Mam prośbę do Ciebie Panie Cichy z racji tego, że sam się przymierzam do montażu centralki - zestaw mam,ale czasu brak :/ - jeśli już uzbroisz się,a raczej swoją Civke w to udogodnienie, opisz mi prosze po krótce,czy dużo kłopotu sprawiło Ci zamontowanie i jakie cudeńko sobie zafundowałeś - centralke mam na myśli.
Z góry serdeczne dzięki!
WiTAM!
Ja zamontowałem kable bezpośrednio ze skrzynki z bezpiecznikami. Nie polecam montować do wtyczki z radiem bo mogą nie wytrzmać tego bezpieczniki. Ja jak na początku miałem to podłączone do radia to jak czasem jechałęm to się same drzwi zamykały albo radio się wyłączało.
marcin EZG
19-12-06, 16:00
ale przeciagnac kable do drzwi to jest naprawde wyzwanie :) Myslalem juz o całkowitym odkreceniu furtki heh ale sie udalo po paru godzinach
albo gimnastykowanie się pod kierownicą żeby podłączyć to wszystko do skrzynki :D . A czy ktoś z Was montował elektryczne silniki do podnoszenia szyb ?