Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : BRAKI NA RYNKU - CZEGO WAM BRAKUJE NA KRAJOWYM RYNKU?

Venom24.pl
10-12-06, 20:28
Witam wszyskich Forumowiczów!

Jesteśmy firmą wysyłkową oferującą wysokiej jakości części tuningowe po najniższych w kraju cenach.

Naszą ofertę możecie Państwo przejrzeć na aukcjach Allegro:
www.tnij.org/venomcarz

Oraz w naszym sklepie internetowym pod adresem:
www.venomcarz.pl

JUŻ WKRÓTCE ZMIENIAMY ADRES NA: www.venom24.pl

Jednak nie reklama jest powodem dla którego piszę tego maila. Chciałbym dowiedzieć się jakich produktów tuningowych najbardziej brakuje użytkownikom HONDY oraz innych japońskich aut. Naszą ambicją jest wychodzić naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów i oferowanie im produktów na jakich im zależy. Jesteśmy w stanie ściągnąć produkty do aut japońskich w niespotykanych dotąd cenach. Chcemy to jednak zrobić z rozwagą, dogłębnie analizując potrzeby użytkowników. Stąd prośba do Was, ludzi żyjąch tematem i najlepiej znającym się w temacie, o udzielenie wskazówek co do produktów, które w pierszej kolejności chcielibyście móc nabyć, lub produktów które Waszym zdaniem są stanowczo za drogie. Oczywiście w przypadku zrealizowania naszych planów deklarujemy zniżki dla użytkowników forum, tak jak to robimy w przypadku innych portali takich jak np. www.vwgolf.pl.

W Polsce sprzedawcy są przychylni właścicielom VW, Forda, Audi, Opla... widzimy pewną dysproporcję i wiemy, że na zachodnich rynkach bardzo rozwinięty jest tuning aut takich marek jak HONDA.

Liczę na poważne potraktowanie sprawy ponieważ w przypadku dostosowania naszej oferty do zgłaszanego przez użytkowników popytu możemy znacząco uatrakcyjnić rynek cześci tuningowych do aut japońskich w Polsce.

Pozdrawiamy,

Ekipa Venom CarZ.

sailence
10-12-06, 22:07
jestem właścicielem Hondy Civic z roku 1991, hatchback, ED6, z silnikiem 1,5L 16V
szukając czegokolwiek do tego modelu stwierdzam, że w Polsce kompletnie brak:

- bodykitów do civica z tego roku
- reflektorów przednich i tylnych
- spojlerów
- wielu elementów karoserii
(oczywiście mówimy to o elementach nieeryjnych)

Wiem, że np na ebay.com jest tego ogrom, a u nas ani sztuki :(

każda firma wprowadzając na rynek w/w rodzaje towaru znalazła by duży zbyt, szczególnie w społeczności forum civic4g.pl

pozdrawiam

dark
10-12-06, 22:32
markowe doloty, na ebay'u kosztuja okolo 100-150$ a u nas ponad 1000!!
wydechy tez by sie przydały
lampy przednie jak i tylne
galeczki, nakladnki na pedaly i reczny w NORMALNEJ cenie

jjurgiel
10-12-06, 23:08
civic 5D pewnie dlatego że niejapoński to nie ma do niego niczego

Diups
11-12-06, 13:38
dokladnie.... civic 5d
brak czegokolwiek do tuningu przypsanego temu autu oprocz biednych bodykitow allegrowych

fajnie by bylo jakby sie pojawily jakies ladne lampy przod soczewki i moze cos na tyl

waldano
11-12-06, 17:28
markowe doloty, na ebay'u kosztuja okolo 100-150$ a u nas ponad 1000!!
wydechy tez by sie przydały
lampy przednie jak i tylne
galeczki, nakladnki na pedaly i reczny w NORMALNEJ cenie

Popieram w 100% ale szczerze wątpię że to się zmieni !!!

Filon
12-12-06, 13:11
Kolektory wydechowe i pozostałe elementy wydechu, koła zamachowe, sportowe sprzęgła, rozpórki, doloty, .... wszystko trzeba targać ze Stanów bo i tak nieraz płacąc za przesyłke 100$ wychodzi dużo taniej.

J45!3K
14-12-06, 00:35
Szczerze mówiąc to do civica z 2002-2004/5 brakuje niemalże wszystkiego: dokładek, spoilerów, lotek, świateł (przód/tył), o częściach mechanicznych nie wspominam.
Dostać można z grubsza mówiąc filtr powietrza i tyle...

djdamn
14-12-06, 09:23
popieram do 5D niema nic prawie..

Pati
14-12-06, 10:57
ktos przeczytal co firma ma do zaoferowania? sciaga produkty z innych krajów. tam tez nie ma nic do 5d. maja to wyczarowac? :roll:

J45!3K
14-12-06, 15:06
Przepraszam ja mówiłem o 3d...

majkel
14-12-06, 16:15
dokładki, grille i inne pierdółki z absu również do VI gen

cypis007
15-12-06, 18:07
Lusterka ala Spoon karbonowe

!markos
15-12-06, 18:40
ej dzieciaki, a jaki jest problem z zakupem takich dupereli przez ebay? nie bardzo rozumiem w czym jest problem :roll:

Jesteśmy w stanie ściągnąć produkty do aut japońskich w niespotykanych dotąd cenachjestem ciekaw poziomu tych niespotykanych cen.. jakies przykladowe super oferty?

waldano
15-12-06, 19:12
[quote="!markos"]ej dzieciaki, a jaki jest problem z zakupem takich dupereli przez ebay? nie bardzo rozumiem w czym jest problem :roll:

po pierwsze nie zanam języka angielskiego , po drugie nie bardzo wiem w jaki sposób dokonać płatności , ale skoro to takie banalnie proste to może ogarniesz jakiś krótki poradnik pt. "jak kupować na ebayu?" dla takich ciemniaków jak ja

!markos
15-12-06, 19:40
a polski ebay znasz? bo to jest to samo, u know? :roll:

waldano
15-12-06, 20:40
markos aleś błysnął tą wypowiedzią aż mnie oślepiło , że też ja na to nie wpadłem wcześniej .

Co mi po polskim ebayu skoro korespondencji ze sprzedającym nie mogę prowadzić w polskim języku ???
Poza tym nadal nie wiem w jaki sposób uregulować płatność dajmy na to do USA ???

Jak masz coś mądrego do powiedzenia w tej kwestii to czekam na odpowiedż , ale jak masz znowu wyskoczyć z jakąś bzdurą to lepiej nic nie pisz.

!markos
15-12-06, 22:10
nie chce mi sie wyjasniac czegos, o czym mozesz poczytac w faq na polskiej stronie ebay i paypal

w nieznajomosci jezyka angielskiego - wybacz, ale nie pomoge

Pati
15-12-06, 22:43
na takich ja Ty bedzie ta firma żerowała. zresztą nie na Tobie jedynym i nie tylko ta firma :)

waldano
16-12-06, 10:45
Ale ja sobie z tego doskonale zdaję sprawę i nie nazywałbym tego żerowaniem tylko zarobkiem. Jeśli się na czymś nie znam to zlecam wykonanie takiej usługi fachowcowi , to norma chyba w każdej dziedzinie nie tylko w motoryzacji , poza tym podchodząc do tego w ten sposób , każdy handlarz wyszedłby na tego żerującego na całej reszcie, powstaje firma bada rynek i się za jakiś czas okaże czy mają ciekawą ofertę czy nie.
No chyba że ktoś jest omnibusem i potrafi wszystko i wszędzie !!!

Neographics
16-12-06, 14:16
jestem ciekaw poziomu tych niespotykanych cen.. jakies przykladowe super oferty?

Np angel eyes do civica ... u venom 999zl ... na allegro 700-800 :mrgreen:

Ceny są rzeczywiście niespotykane :P

nis
28-08-07, 12:45
Hehe, deklaracja zaiscie polityczna, asortymentu nawet polowe tyle nie ma co na nedznym allegro, bo tam swoja droga jest piec lamp na krzyz, a ceny takie ze lepiej ze stanow po sztuce sciagac i i tak lepiej wyjdzie, kompromitacja, a mialo byc tak pieknie...

najemnik_
28-08-07, 18:22
Rzeczywiście ceny są powalające !!

nis
29-08-07, 20:43
No prosze Neo, jeszcze pol roku temu zachwycalem sie Twoimi projektami na forum o virtual tuningu a teraz sie dowiaduje, ze civiczkiem tez smigasz :hinczyk:
(sorry za offtopic)

the.ghost.dog
29-08-07, 20:51
no świetnie...gratuluje panu który odkopał tego trupa...patrz na daty postów! ;/

Salata
24-01-09, 23:55
Nie ma części do civic 5d tzw: angol :( 95-00

np: angel eyes/ringi, tylne światła, body kit (progi, dokładki, itp...)

Jest dużo takich rzeczy i chcąc coś zmienić trzeba samemu przerabiać...

zabas
25-01-09, 08:43
troche nieaktualne chybaaaaa :D

sebush
26-01-09, 09:40
mega odkop ^^