Zobacz pełną wersję : zacięty pas bezpieczeństwa z tyłu
Deszczyk0000
04-11-10, 12:53
mam taki oto problem. kolega chcial zapiac pas. i juz sie nie mogl odpiac pas sie zaciął :O macie jakis sposob zeby to znowu dzialalo jak nalezy ? dodam ze koncowka nie do konca sie wsunela. ale nie da sie jej ani w jedna strone ani w druga. nacisnac sie tez nie da:P
mam nadzieje ze zrozumieliscie co mam na mysli :cool: :P
A może kolega pchał nie w tą dziurę... ;) tzn. pas boczny do końcówki od środkowego...?
Deszczyk0000
04-11-10, 14:33
wiem wiem o co chodzi :P zauwazylem ze inne :P ale wlasnie jest taka lipa ze pchal we wlasciwa dziure :D no i sie zaklinowalo.. da sie jakas ta zapinke czy jak to sie tam zwie rozebrac ?;> czy kaplica ?
wiem wiem o co chodzi :P zauwazylem ze inne :P ale wlasnie jest taka lipa ze pchal we wlasciwa dziure :D no i sie zaklinowalo.. da sie jakas ta zapinke czy jak to sie tam zwie rozebrac ?;> czy kaplica ?
hahahaha jak to sie dziwnie czyta ;);)
ten "spinacz" da się rozebrać gorzej ze złożeniem :D chyba że otworzysz go lekko żeby "wtykę" wyciągnąć i zaraz szybko złożyć ale warto to oblukać czy się co nie zacina:rolleyes:
Deszczyk0000
06-11-10, 11:01
właśnie dziwnie sie to czyta haha fakt:D
a nie wiecie czy lewy spinacz jest taki sam jak prawy ? bo znalazlem na allegro za 15 zl ale lewy ;)
nie mam zielonego pojecia co sie stalo.. zacięło się i juz ::confused: