Zobacz pełną wersję : Podłączenie elipsów (6 x 9) w tylną półkę - pomóżcie.
lucas_cichy
10-12-06, 11:29
Witam!!! Posiadam radyjko clariona, z przodu mam zamontowane głośniki 165mm clariona i chciałem zamontować elispy helixa w tylną półkę (wiem, że wielu z was jest przeciwnikiem montowania głośnikó w półkę ale ja już je kupiłem i prosze o rade montażową). Posiadan honde civic V generacji i z tyłu nie ma przewodów do podłączenia głośników - chyba że są gdzieś ukryte - jeśli tak to gdzie? Jeśli ich nie ma to którędy najlepiej puścić kable pod tylną półkę? Czy trudno jest zamontować takie głośniki?
Jesli masz HB, to powinienes znalesc przewody po zdjeciu czesci tylengo boczka-powinny byc ukryte na "dnie".
a najlepiej zwyczajnie połóż nowe grube
Najlepiej położyć nowe, grubsze przewody, ale bez przesady. Nawet jeśli są fabryczne to troche za cienkie.
Rozbierz progi i puść nimi przewody, mogą być obydwa jedną stroną, będzie mniej roboty.
ajlepiej położyć nowe, grubsze przewody, ale bez przesady.
do 1.5mm wystarczy
Rozbierz progi i puść nimi przewody, mogą być obydwa jedną stroną, będzie mniej roboty jak wybierzesz 2 opcje to lepiej żeby przewody były tej samej długości