Zobacz pełną wersję : et felgi
jak zmierzyć róznice w cm między felgami z et 42 i et45
mam mozliwość przyłozenia tej z 42 a chciał bym kupić z 45 no i mam dylemat bo chodzi o felge 18 do civic coupe IV gen
ale co tu mierzyc??
Roznica 3mm, wieksze ET - kolo o 3mm glebiej w nadkolu (zakladam ze obie felgi sa tej samej szerokosci).
Srednica felgi, ktora podajesz (18'') jest bezuzyteczna informacja, moze poza tym ze to za wielkie kolo:p
no własnie wielkie koło wiem jak sie zachowa 42 a nie wiem jak 45 a nie mam mozliwości przyłozyć no chyba ze dopiero po zakupie
kamil-wawa
01-11-10, 18:16
wsadz 20"" albo 22"bccustom po co sie rozdrabniac - pozatym masz odpowiedni post do tego
ShiroiTokage
10-11-10, 15:56
Oj daj chłopakowi spokój, może w polu chce robić ;p
Jedz na szrot, może tam takie mają, bo nie sadzę żeby ktoś montował większych niż 16"
Oj daj chłopakowi spokój, może w polu chce robić ;p
Jedz na szrot, może tam takie mają, bo nie sadzę żeby ktoś montował większych niż 16"
kilka osób 17-tki montowało :D
Ppm ma 18", ale auto jeździ na lawecie.
kuba_guzik110
14-11-10, 19:51
bez przesady kilka osob smiga na 18" i dają rade, sam smigam na 17" i jak dla mnie jest super :)
I w 90% przypadków lans jest z hebli 242 i bębnów spod tych 17/18-tek :D
Różnica między ET42 a 45 przy tej samej feldze to różnica niezauważalna.
bez przesady kilka osob smiga na 18" i dają rade, sam smigam na 17" i jak dla mnie jest super :)
mowa tu o 4gen a nie 5gen tymbardziej w qp ;p a prezentuje sie inaczej w 5g a w 4g. swoją drogą 18 to chyba do NSX tylko pasuja ;d nie ma sensu, jak masz civ 4 pakowac takie duze felgi