Zobacz pełną wersję : wielki problem !!!
cifek wawa
29-10-10, 19:51
mam problem i nie wiem juz co z nim zrobic, powoli sie zalamuje :(
podejrzewam ze moj samochod mogl byc po powaznym wypadku i ze zostal sklejony z dwoch roznych
sadze tak dlatego, iz kiedy patrze na bok swojego autka po stronie pasazera, to wowczas kola kreca sie w prawa strone
natomiast gdy patrze na bok auta po stronie kierowcy to kola kreca sie w lewo :eek:
czy moje przypuszczenia odnosnie wypadkowosci auta sa uzasadnione?
masz rozbieżność na kołach, a opon Ci nie tnie ??
...to może być faktycznie poważna sprawa ! Proponuję sprawdzić czy na wstecznym jest tak samo tzn te po str pasażera w prawo a te po stronie kierowcy - w lewo. Przed wizytą w ASO możesz jeszcze spróbować zmienić opony /nie koła !/. Te z lewego przodu daj na prawy tył itd .... bardzo prawdopodobne że wszystko wróci do normy . Znam taki przypadek z czołgu... :)
cifek wawa
29-10-10, 21:06
sprawdzilem ... na wstecznym jest odwrotnie niz bylo wczesniej
opony rowniez pozamienialem ale chyba cos pomylilem gdyz po calej operacji zostaly mi dwie dodatkowe opony :/
w ASO powiedzieli ze wszystko jest tak jak powinno byc... czuje sie oszukany :/
alkohol tak wczesnie ?
chyba wystarczy juz na dzisiaj....
Podejrzewam coś mocniejszego. Może kolega zapasy w slepach z dopalaczami porobił przed zamknięciem i teraz intensywnie korzysta:)?
cifek wawa
30-10-10, 01:51
ale co ma alkohol i dopalacz (katalizator), do sklejonego auta?
Moze nie auto jest sklejone ale kierowca ? ;]
chyba nikt nie bezie Ci umiał pomóc :D
Masz elektryczne szyby? Jeśli tak to zmień na manualne, też miałem ten problem, zmieniłem i wszystko wróciło do normy, a przy okazji odczułem, że zdecydowanie lepiej idzie z dołu.
cifek wawa
31-10-10, 13:22
jak to?? .. ja mam szyby ze szkla.. :eek:
***Marco***
31-10-10, 15:33
wyjmij zapas i lewarek potem popatrz może to coś pomoze...
zmieniałeś juz koła na zimowe? jeśli tak to załóż letniei zobacz jak jest ...mysle ze to jest przyczyną tego zjaścia
cifek wawa
31-10-10, 15:50
wyjmij zapas i lewarek potem popatrz może to coś pomorze...
a jesli nie POMOŻE ?
jak nie spróbujesz to nie pomoże
ale w pierwszej kolejności moją rade weź pod uwage
na moje oko auto jest po dobrym dachu, ale nie martw sie, po ulicach jezdza gorsze ;)
Szybko goń tego złoma :). Może kupujący nie zauważy defektu ;-).
Pozdro
napisz co brałeś, spróbuje.....