Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Osłona przekładni drążka

Leniwiec
28-10-10, 18:51
Mam pytanie mianowicie wyrobiły mi sie juz te oboje od osłony przekładni drązka gumowe i z jednej z nich kapie płyn od wspomagania, druga ledwo juz sie trzyma, i pytanie czy wie ktoś gdzie można dostać takie gumy nowe i gdzie można to zrobić, jakiś mechanik tani w Poznaniu?

Budziniak
28-10-10, 18:57
Jak Ci kapie olej to musisz oddać maglownicę do regeneracji albo założyć używkę bo wymiana osłon nic tu nie zdziała

Leniwiec
28-10-10, 19:29
gdzie w poznaniu regenerują i tanio ?

Revoltec
30-10-10, 21:51
Mam ten sam problem, jedna gume mam lekko pękniętą i ucieka płyn od wspomagania, czyli najlepiej cały magiel wymienić? Z tego co się orientuje to regeneracja jest duzo drozsza od uzywanej maglonicy.

Budziniak
31-10-10, 00:02
Używane magle to macie na samochodzie lecz wolał bym kupić używkę z jakiegoś auta z niskim przebiegiem niz oddawać do regeneracji do byle kogo. Na całą Warszawę znam tylko jedne miejsce w którym ogarniają magle naprawdę profi i bez stresu że zaraz się wysra. Pracuję na Okęciu a zawsze wozimy maglownice aż do Marek czyli tam gdzie jest ten zakład

Revoltec
31-10-10, 02:48
Ja znam naprawde dobry zakład w łodzi, przyjezdzaja ludzie z całej polski, bo goście tam naprawde ogarniaja ale tez nie mało chcą. Dlatego wiem ze lepiej kupić jakaś używke ze sprawdzonego zródła.