PDA

Zobacz pełną wersję : d13b2 uklad wydechowy

atom2003
26-10-10, 17:05
Witam chcial bym zrobic caly uklad wydechowy od podstaw co polecacie ?? chcialbym go zrobic od kolektora po sam koniec ?? chodzi mi o to zeby to ladnie brzmialo i dalo to kilka koni jesli jest taka mozliwosc ??

sam sie zastanawiam czy kupic kolektor e-bay czy z jakiegos mocniejszego silnika 4-2-1 srodek nie mam pojecia co tam wstawic jesli chodzi o kata to czy kupic strumienice w ksztalcie kata czy jakiegos orginalnego ?? konicowy chcialbym cos typu mugen

ale jak macie inne pomysly chetnie poczytam

daveese
26-10-10, 20:40
hmm
ebay ma wieksze dziury od 4-2-1 np z d16z6 pozna reszte walnac z ruly np 2' katalizator wywalic tzn zostawic tylko obudowe no i co na koniec np mugen/apexi
ostrzegam ze moze byc glosno

LechuLK
26-10-10, 23:24
Ja teraz zmieniałem i mam wydechowy Z6 a potem 2' dwa środkowe i końcowy mugen i jest fajnie

atom2003
27-10-10, 07:08
o dzieki :) kolektor z6 juz mamy a co powiecie zeby kata wstawic z strony mtuning.pl potem jakis srodkowy tylko jaki ?? i mugen nie chce zeby bylo tez za glosno bo teraz tak mam i mi glowa odpada

agata0406
29-10-10, 10:01
to ja sie podłącze pod topic:D ja tez chce taki modziw wstawić tylko u mnie chodzi o to zeby odkorkowac wydech:) zeby autku lżej było ale również zeby nie ryczało to masakrycznie tylko w granicach rozsadku:D