Zobacz pełną wersję : Problem ze swiatłami dlogimi
Witam,
pozsiadam civic coup 95r. Problempolega na tym ze gdy wlanczam na stałe swiatla dlogie gasna swiatlamijania a zaswiecaja sie tylko dlogie. A jak nacisne blind to jest w pozadku, swieca dlogieimijania.problem mam tylko na wlaczeniu dlogich na stale.
myslalem ze to jakis przekaznik ale nie bardzo wiem gdzie szukac.
prosilbym o jakas porade.
z gory wielkie dzieki
pozdrawiam
Witam,
pozsiadam civic coup 95r. Problempolega na tym ze gdy wlanczam na stałe swiatla dlogie gasna swiatlamijania a zaswiecaja sie tylko dlogie. A jak nacisne blind to jest w pozadku, swieca dlogieimijania.problem mam tylko na wlaczeniu dlogich na stale.
myslalem ze to jakis przekaznik ale nie bardzo wiem gdzie szukac.
prosilbym o jakas porade.
z gory wielkie dzieki
pozdrawiam
Nic Ci nie poradzimy ten typ tak ma u mnie też tak jest.
Pozdrawiam
wlasnie ze ten typ tak nie ma , kumpelma ten sam model,i ma normalnie.
mysleze jest to do zrobienia.
jak ktosmajakis pomysl toz gory wielkie dzieki
w serii jest tak jak pisze mozes...
widocznie kolega ma cos zdłubane...
Ja tez tak mam że sie wyłączają mijania.. ale wydaje mi sie że to chyba jest normalne..jeździłem seatem jakiś czas i tam tez tak było..może to dlatego żeby aku za bardzo nie złoić albo żeby temperatura nie była za wysoka..niewiem.. jak myslicie?
mysle ze tak powinno byc i mi to nie przeszkadza
Schemat elektryczny mówi, że tak ma być :wink:
Chyba różni producenci inaczej sobie to wyobrażają. W Scirocco miałem nie wygaszane krótkie i tak było też na schemacie. W Hondzie oświetlenie drogi jest OK.
Szkoda tylko, że światła nie są włączane przekażnikami. Po pewnym czasie, kiedy styki w instalacji zaczynają się psuć, światła są coraz słabsze i żółkną.
Mam zamiar to przerobić ale dopiero, jak się zrobi ciepło :wink:
pozdr.