Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cena Hondy Civic 91' 1.5

Jahu
04-12-06, 18:14
Czy 5800 pln za Hondziunie z 91' w silniku 1.5 (jeszcze do rejestracji) to duzo czy malo?Samochod posiada pelna elektryke, wpomaganko kierownicy, sportowa kierownice, sprzet car audio bez radia ale ze wzmacniaczem, sportowy wydech, bez alusów, z szyberdachem oczywiscie elektrycznym, na zimówkach, no i oczywiscie manualna skrzynia,welurowa tapicerka.Samochod jest bez korocji, nie ma sladow rdzy.Ma wymienione i polakierowane tylne nadkola oraz na calym samochodzie poprawki lakiernicze ale takie drobniutkie.Samochod ma przejechane 170000(nic mi nie wiadomo o cofaniu licznika).samochod ogolnie nie wyglada na zmeczonego zyciem:P!!

Chbr
04-12-06, 19:36
generalnie 5800 to duzo za za ten rocznik, ale jak ja kupowalem to wolalem zaplacic więcej, ale miec zdrowe auto (w lutym dalem z oplatami 6tys za taka samą hondę)

maciej29
04-12-06, 21:07
hhhehehhehehhe ja wam sprzedam moja za 6000

crying_vampire
07-12-06, 19:10
Civic 1991 1.5 16v,sprowadzona z Niemiec, zanim ją nabyłam ponad rok jeździła po krajowych drogach, auto posiada wspomaganie kierownicy, elektryczny szyberdach, silnik po remoncie w Niemczech (mam na to papiery), jest pare drobnych rzeczy do zrobienia, wymaga dopieszczenia;);) ale ogólnie jest *****ISTA. Kocham moją Hondzie :D:D:D