PDA

Zobacz pełną wersję : czy zapali?

uKiVTEC
20-10-10, 21:54
Witam, mam pytanie dla niektórych proste a dla mnie nie do końca, rozchodzi się o silnik b16a2 w ek4. silnik rozebrany w drobny mak, wszyskto co trzeba wymienione, splanowane sprawdzone, dół zakuty na tym zestawie:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CP-Pistons-Eagle-Rods-Honda-Civic-B16-B16A-B16A1-B16A2-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem5adb1a2ed9QQitemZ39022 2982873QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccesso ries]
10.5:1
walki buddy club stage4 + spreżynki + kółka regulowane wszystko jednego producenta.
kolektor supersprint
ssacy Edelbrock 4764
wkrotce turbo
powidzcie mi czy on bedzie chciał chodzic na seryjnej przepustnicy i kompie? przepustnica płynie, komp też nie bawem bedzie, ale chciałbym wiedziec czy przez pare dni bede mogl sie nim przemieszczac?

zakit
20-10-10, 23:48
a czemu niby ma nie chodzic?

JulekCIVIC
21-10-10, 00:18
wazne aby bylo szczelnie i dokladnie podlaczone jak powinno, no bo tak to pzy malych modach tez by nie chodzil silnik... ;)

Kras
21-10-10, 09:06
Walki stage4 i turbo?? Hmmmmmm...

kenny
21-10-10, 12:27
Walki stage4 i turbo?? Hmmmmmm...

No jak? W Need For Speedzie klikasz silnik Stage 4, dodajesz boost + nitro i wykres performance idzie na maksa. Do tego dostajesz +10 do respektu i jedziesz zdobywać kolejną dzielnię, joł :D

Kras
21-10-10, 12:37
No sorry, jak moglem zapomniec. W sumie chcialem jeszcze zapytac czy to jest jakies TFSI, ze ma sprezanie 10.5 pod turbo ale to w sumie nieistotne, i tak najwazniejsze sa naklejki:cool:

uKiVTEC
23-10-10, 15:26
same debile zamiast pomóc to krytykują. Loża szyderców. Zamiast powiedziec źle robisz, to sobie z ludzi jaja robicie. dla mnie wasze zachowanie jest żałosne. Do tego jescze sam administrator, dla mnie jesteś hamem. Na mniejszych forach ludzie potrafią pomóc i chca. A u was... Możesz mnie zbanować mam to w dupie. Jak to w wawie się mówi JOŁ

wszystkich których nie słusznie obraziłem przepraszam

smad
23-10-10, 16:01
Ziom, wybierz idziesz w turbo czy N/A? Do turbo niepotrzebne są stage4 itd.
ps. komentarz kennego jest :cool:

zakit
23-10-10, 16:11
same debile zamiast pomóc to krytykują. Loża szyderców. Zamiast powiedziec źle robisz, to sobie z ludzi jaja robicie. dla mnie wasze zachowanie jest żałosne. Do tego jescze sam administrator, dla mnie jesteś hamem. Na mniejszych forach ludzie potrafią pomóc i chca. A u was... Możesz mnie zbanować mam to w dupie. Jak to w wawie się mówi JOŁ

wszystkich których nie słusznie obraziłem przepraszam

wlasnie wszystkich nieslusznie obraziles. bo jedynym debilem jestes ty. nie dosc ze zadajesz idiotyczne pytania, wydajesz kase na to co nie potrzebne, to jeszcze obrazasz kogos za cos o czym nie masz najmniejszego pojecia...

uKiVTEC
23-10-10, 19:15
ZAKIT i JulekCIVIC was akurat moja wypowiedz nie dotyczyla, po to chyba jest to forum żeby pytac, prawda? dlatego wlasnie pytalem. Silnik pali i chodzi ale gasnie. to jest moj problem.

Bedzie N/A

JulekCIVIC
23-10-10, 20:37
bo po takich modach pewnie i by jakies strojenie musialo byc, jednak mieszanki paliwowo powietrzne sie zmienily diametralnie a jesli wyciagales silnik to moze cos uszkodzone, ale zaczal bym od najprostrzych, silniczek krokowy, moze maksymalnie zapchany to nie utrzyma obrotow... :D

kenny
23-10-10, 23:00
koledze obrażalskiemu już dziekujemy