Zobacz pełną wersję : Ferodo Premier
Witam
Prosze o adresy sklepów internetowych ewentualnie sklepów w Warszawie gdzie mozna kupic klocki Ferodo Premier. We wszystkich znanych mi sklepach maja tylko model Premium.
EDIT: Tak mi przyszło do głowy czy premium i premier to nie to samo??
W NorAuto są Ferodo Premier, ale baaaaardzo drogo , około 180 zł na przód. W Inter Cars chyba powinny być. Sprawdź.
W IC są ale Ferodo Premium nie wiem czy to to samo co premier?? Ogólnie znalazłem 3 symbole klocków Ferodo
FDB - premium
FDS- DS performance
FCP-??
Znalazłem w bardzo okazyjnej cenie klocki o symbolu FCP ale nie wiem co to za model, oznaczone sa jako DS2000- czy jest to model jeszcze bardziej sportowy od Ds performance??
Sorry za takie pytania ale nawet na stronie ferodo nie ma tych informacji :(
ds 2000 to starszy odpowiednik ds performance
jesli masz dobra cene to bierz
Znalazłem w bardzo okazyjnej cenie klocki o symbolu FCP ale nie wiem co to za model, oznaczone sa jako DS2000- czy jest to model jeszcze bardziej sportowy od Ds performance??
To może zapodaj tą cenę i miejsce zakupu, może innym się przyda, może nawet i mi :)
http://www.allegro.pl/item145750352_sportowe_klocki_hamulcowe_ferodo_ds_ 3000_50_ceny_.html
Cena wydała mi się okazyjna bo do mojego samochodu DS performance znalazlem najtaniej za 250zl ale skoro Ds2000 jest starszym modelem to może jednak warto dopłacić.