PDA

Zobacz pełną wersję : maska i inne przed liftingiem po liftingu oraz soczewki

brunokx
17-10-10, 22:42
witam
nie wiedziałem jak nazwać temat ale chodzi mi głównie o to czy jest możliwość zamontowania maski i innych świateł w wersji przed liftingiem tak aby wygladało jak po?
zamieszcze rysunek o co mi sie rozchodzi

http://images38.fotosik.pl/350/577beaebcd2de74bm.jpeg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=577beaebcd2de74b)

pzdr

ForestG
17-10-10, 23:55
Oj Ty leniu leniu:D Nie szukałeś:D Oczywiście da się nie ma problemu tylko sam już nie wiem czy jest przy tym konieczna wymiana pasa przedniego. Wiem że np zoy wymieniał ale był też ktoś kto w swoim temacie w folderze nasze hondzie pisał że tego nie robił. Więc tego musisz się dowiedzieć tył podchodzi bez bolączki lampy tylne tak samo. Ale jak nie miałeś dzwona to mało opłacalny interes.

Badman
18-10-10, 00:13
maska, zderzak, reflektory i pas przedni... ale po co to robić jak przedlift jest ładniejszy ?

ps: chyba błotniki też ale nie jestem pewny na 100%

mirasek
18-10-10, 09:02
Błotniki także.

mattro
18-10-10, 11:09
Dokładnie trzeba zmieniać maskę błotniki reflektory i pas przedni oraz zderzak. Mam wszystko do sprzedania oprócz reflektorów bo są z anglika :)

brunokx
18-10-10, 11:32
aha, dzieki za szybkie odpowiedzi :)
nie miałem dzwona ale maske mam do spawania i malowania całą bo wyskoczyły pryszcze obok lewej lampy, lampy mogłyby byc z anglika bo jak juz bym zmienial to starałbym się od razu soczewki wstawić, zderzak mógłbym jeszcze zmienic ale jak dochodza błotniki i pas przedni to faktycznie chyba bedzie to raczej nieopłacalne :/

no i tak pytanie przy okazji do tych soczewek, jak to świeci w praktyce?

mattro
18-10-10, 12:19
soczewki dobrze świecą lepiej niż zwykłe lampy. Ale chyba jak byś chciał soczewki to musisz przerabiać lampy no i wtedy by lampy z anglika byłby idealne. Więc jak coć daj znać jak będziesz chciał zmienić na przód od polifta :) Mam komplet

brunokx
18-10-10, 15:35
ok, jak sie zdecyduje to sie odezwe:)
a jak jest z tylną klapa bagażnika i zderzakiem, pasuja bez problemu?

mattro
18-10-10, 21:36
Z tego co wiem to raczej jest tak samo więc pasuje bez problemu i również posiadam klapę zderzaka już nie mam :) jak coś to pisz na PW

reXio
18-10-10, 22:03
Klapa to sie akurat niczym nie rozni. Jedynie atrapa tablicy ktora jest jednak wymienna. W najswiezszych byl stop diodowy na gorze. Generalnie nie widze sensu zmiany, ale jak to mowia - twoj cyrk, twoje malpy ;)

brunokx
18-10-10, 23:10
no mam dosyć duże wgniecenie w swojej klapie, dodatkowo chciałem miec spoiler, ceny spoilerow to 100-150 a moge miec wlasnie cała klape ze spoilerem juz w cenie 150zl to tak rozwazam sobie :)

Lucas.FK2
19-10-10, 11:54
Nie rozważaj tylko kupuj,bo ja za sam spoiler dałem 150zł :D

mattro
19-10-10, 12:24
Właśnie ja również tyle dałem nie ma co czekać bo to okazja jest :)

reXio
19-10-10, 12:51
Ja za spoiler z MG ZS 300 zlociszy :rolleyes: I malowanie 150. Ale to jest rarytasik.