Zobacz pełną wersję : Parówa
Siema!
Potrzebuję instrukcje podłączenia parówy. Konkretniej mówiąc nie wiem co zrobić z wężykiem od powietrza, bo w parówie jest jedno wejście na wężyk i jedno na sonde.. aa po odłączeniu starego dolotu mam dwa wężyki, jeden wychodzi z pokrywy zaworów, a drugi jest trochę niżej.. nie wiem co z tym zrobic..? założyć jakiś mały filterek, czy je ze sobą połączyć i podpiąć pod parówkę..?? jak macie to zrobione w swoich H?
silnik D16Y8
czemu nie szukasz? - jest dużo opisów itp. na ten temat i dotyczy to większości dolotów. Masz dwa wejścia na odmę i czujnik. Jak to jest zrobione to masz w dziale hond. Ten druki wężyk mnie zastanawia Daj link do foty to się zobaczy
fota ----->> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6e56698b38691a5e.html
na wężyk zaznaczony na zielono jest miejsce w parówie, ale nie wiem co zrobić z tym na czerwono..?
ps. szukałem, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.. :)
w dedykowanym aem'ie są trzy otwory Nie wiem czy czasem tego trzeciego nie można zaślepić W parówie jak by co zawsze możesz brakujący otwór sobie zrobić
JulekCIVIC
14-10-10, 21:22
skoro nie kupiles parówy z dwoma wejsciami to teraz zrob sobie to wejscie :D
adriangrabowski
16-10-10, 10:30
zielony wąż wyrzuć i załóż tam mały filterek na odme, a czerwony podłącz do parówy
skolopendra
16-10-10, 15:47
zielony wąż wyrzuć i załóż tam mały filterek na odme,
dokładnie tak,choć nie ekologicznie :)
skoro nie kupiles parówy z dwoma wejsciami to teraz zrob sobie to wejscie :D
nie wiem, czy są parówy z dwoma wejściami.. chyba nie :P może się mylę ;)
zielony wąż wyrzuć i załóż tam mały filterek na odme, a czerwony podłącz do parówy
tak właśnie zrobie.
THX za pomoc ;)