Zobacz pełną wersję : Czy to jest oryginalna poducha?? Czy ten typ tak ma??
Witam!
Nosze sie z zamiarem kupna Hondy Civic 2,0 td z 97 roku sciagana z francji, ale nie wiem czy nie miala wystrzelonych poduszek. http://img466.imageshack.us/img466/472/img1274an2.jpg
prosze o porade
no jak dla mnie to watpie rzeby ktos zmienial poduche(lub nawet sama pokrywe) na inny kolor, no bo niby po co?? dla poprawienia estetyki :?
chyba juz kiedys wystrzelily
...chyba, ze w angliku bylo tak montowane, ze inny kolor niz deska... Tego nie wiem... mało o 5d wiem generalnie...
W 3d/4d nie bylo takich myków, ze pokrywa poduchy miala tak różny kolor niz sama deska...
Musialbys sie upewnic jak to bylo w 5d...
nie no z tymi poduszkami to jakis walek :shock: w szarej desce na bank powinna byc szara poducha!
siwykrzych
02-12-06, 10:38
Była bita na bank , powinna byc szara a nie czarna , nie spotkałem sie jeszcze z taki kolor jest a wiem bo prowadze myjnie sam. i nie widziałęm nawet u znajomych
california
02-12-06, 12:20
Jak dla mnie to ta na kierwonicy też ma inny odcień.
Pokrywa poduszki napewno przy tym kolorze tapicerki powinna być jasna taka jak reszta.
Dziwi mnie po co ktoś to wymieniał nawet po wystrzale?
Przecież mogło zostać oryginalne chyba... Czy to się niszczy czy tylko otwiera?
panowie przenieście temat do 5d
Pokrywy się niszczą przy strzale poduchy, muszą być wymienione. A ta poducha pewnie po strzale, kto wie, może tylko zaślepka jest i rezystor, żeby błędów nie było, a poduszki już niet.