Zobacz pełną wersję : Pytania odnosnie swap'u
Witam, mam problem natury podlaczenia pompy paliwa;] bylbym wdzieczny gdyby ktos mnie nakierowal jak mozna to zlozyc do kupy... podkreslam ze jest to eg3 :-P i czy mozna wykorzystac stare przewody paliwowe czy jednak trzeba dac nowe.... Pozdro
nie napisales co swapujesz itd.
gebneralnie najlepiej jest wymienić cały zbiornik paliwa, przewody zostają...
jw
tu masz wszystko opisane: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?59809-D13B2-mpfi-%28na-D13B7-%29-co-jeszcze-mo%BFe-by%E6-potrzebne
wertowalem juz ten artykuł 100 razy :D postanowialem sobie sciagnac manuala i edukuje sie :D pozostaje mi kupno przekaznikow i podlaczenie ich lecz brak czasu troche mnie ogranicza ale mam nadzieje ze wszystko idzie w dobrym kieruknu a swapuje d14a4 z glowica d15b7 bo to okazja byla :D
marcinbynio
18-10-10, 12:23
Witam. Panowie mam takie pytanie. Mam zamiar kupić żelazko z d16a9 i chce zrobić swap na B-serie. Czy Sam słupek ze skrzynią i kompem wystarczy? Wiązka od d16a9 bedzie pasowac do b-serii alternator i rozrusznik. Pozdrawiam
Witam. Panowie mam takie pytanie. Mam zamiar kupić żelazko z d16a9 i chce zrobić swap na B-serie. Czy Sam słupek ze skrzynią i kompem wystarczy? Wiązka od d16a9 bedzie pasowac do b-serii alternator i rozrusznik. Pozdrawiam
nie bedzie
marcinbynio
18-10-10, 13:49
Tzn że bede podtrzebował kompletney swap? nic nie zostanie z d16a9?
to sa dwie rozne serie.
ale niech sie wypowie ktos inny
wiazka tez ci nie bedzie pasowala, b18 ma zupelnie inne wtyczki, w alternatorze tez, tylko kompletny swap.
marcinbynio
18-10-10, 19:38
Aha. Ok dzieki