PDA

Zobacz pełną wersję : MOCOWANIE KUBŁÓW W 4 gen...........

Ralf
08-04-05, 16:21
kupiłem kubły Bi Marco i tak soebie czekaja az je zaloze.... chce je przymocowac do orygianalych szyn tylko ze:
1.rozstaw szyn oryginalnie to ok 32cm a w BiMarco to ok 38cm
2.rzstaw srub na szyne jest inny -ale to nie bedzie problemem :wink:
3.szyna od środka samochodu jest wyzej niz ta od zewnątrz....(seryjny fotel nie ma mocowan w poziomie i wsio pasuje a z kublem jest juz inaczej)

Ktos montował kubły w 4gen ???!!! Przemir moze Ty mi podpowiesz.... bo juz mnie denerwuje widok seryjnych foteli w samochodzie a kubełków w pokoju :?
jak ktos zamiescił lub przesłał mi fotki to bylbym very happy !!!! :grin:

przemir
08-04-05, 16:37
aluminiowe katowniki i jedziesz - fotki zrobie Ci w weekend!!

omnipower
08-04-05, 16:39
jacky produkuje stelaże, wystarczy tlylko poskładać do kupy i powinno się obejść bez komplikacji. Jedyny minus to cena, o ile dobrze pamiętam to ok 120zł za komplet na 1 fotel, tylko nie pamiętam czy to była szyna z podnoszeniem fotela. Zawsze możesz napisać do jacky maila to mapewno Ci powiedzą
sklep@jacky.pl tel: (071) 327-50-43

Ralf
12-04-05, 10:24
no chlopaki! pomocy !! :wink: szyny za 120 x2 to troche sporo kaski wiec wole z kontowników poskładac... tylko nie wiem za bardzo jak sie zabrac zeby bylo dobrze ...

przemir
12-04-05, 10:38
ja nie mam apatracika - kupielm kontowniczki z alumin. dokrecilem szyny postawilem fotel wymierzylem ile i gdzie trzeba wiercic - przeiweriercilem mocowania do szyn - znowu przymiarka juz ze srubami w fotelu odrysowalem gdzie dotykaja kontownika dziurka i gra oba sa ruchome - kierowcy mniej bo troche go pod siebie zamontowalem na lekki ukos i pupa nizej zeby ladnie nogi pracowaly :D

badyl
12-04-05, 11:23
ja mam na szyniach z angielskiej budy bo innej na szrocie nie było,troche pokombinowałem i działa nawet sie przesuwa,i w kazdej chwili moge zmienic na oryginał. :)

Wanios
12-04-05, 23:47
Witam!

Jezeli chcesz profi to mozna dokupic/dorobic obpowiednie mocowania dosc latwo (aluminiowe ksztaltowniki np Castorama) - looknij
zice i mocowania (http://www.garbusy.pik-net.pl/slonik/_inne/zice/index.html)
takie na sankach nie polecam - ile razy probowalem to zawsze sie fotele bujaly.

Powodzenia
Wanios