virus2999
30-11-06, 12:11
Witam ostatnio wybralem sie w podroz okolo 500km, w trasie zatankowalem do fulla po tym fakcie 3 razy w tej ze trasie zdarzylo mi sie odczas jazdy zapalily mi sie kontrolki od akumulatora i oleju w tym samym czasie poczulem ze nie moge dodac gazu auto nie reagowalo na gaz jak i uklad wspomagania kierownicy przestal dzialac tak mi sie ciezko sie machalo kierownica, oczywiscie olej i akumulator w hondzie jest oks nie bierze olejku akumulator sprawny jaknajbadziej , gdy pozostalo mi jeszcze 25% zalalem na BP do fulla od tego momentu robiac 300km takie cos przydazylo mi sie tylko raz, gdy te kontroilki mi sie zapalily wylanczalem autko i uruchamialem odnowa i wszystko bylo oks, raz natomiast mialem tak ze nie gadilem go lecialem z 80 zrobilo sie i po 5 sec puscilo, wylaczyly sie i bylo oks, dodam ze aktualnie mam uskzodzony termostat, jest on otwarty silnik jest slab chlodzony dlatego zakrylem przedni wlot tektura i temperatura jest w normie nie przekrasza normy czyli jest kilka milimetrow ponizej srodka? co to moze byc?? paliwo? moze od termostatu? czy tez cos innego? prosze mi nie pisac zebym szukal na forum bo szukalem a niby jak moge okreslic taki problem 3 wyrazami oraz klikajac szukaj, pozdrawiam oraz dziekuje z gory za posty