Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Halogeny - jakie oprócz oryginałów?

SitekHP
30-11-06, 01:49
Witam

POszukuję halogenów do angola, w miejsce...
SKRADZIONYCH przez jakiegoś gnoja wychowanego bezstresowo!!!

Chyba w Krakowie jest jakiś sezon bo od 2 dni tylko u jednego z krakowskich delearów pojawiło się 5 właścicieli hondzianek z pustymi miejscami po halogenach z pytankiem - ile kosztują nowe bo mi ukradli ? !!!

Poczytałem archeo i ponoć hella FF50 i Micro jakoś podchodzą. Są jeszcze jakieś z www.wesem.pl (taniutkie) - ale nie wiem jak z jakością i który model podejdzie? Ma ktoś doświadczenie w tym temacie? Zawsze można zakupić używki za 400 ale bym się zirytował jakbym odkupił swoje !

Jednocześnie proszę kolegów z małopolski o "danie cynku" o ofertach "używanych oryginalnych przeciwmgielnych" do 5d - szczególnie tych solo, bez kabli przkaźnika i włącznika! Z radością spotkam się ze sprzedawcą tychże okazji. (Również tym na "legalnym" stoisku giełdowym, ew. ogłoszeniowym) - wystarczą mi nr rej. ich czterech kółek :)))))

Nie chcąc oczywiście moralizować przypomnę iż dopóki będziemy kupować "okazyjnie" tego typu rzeczy, będziemy tracić na rzecz fuc#?!?#...nych złodziejaszków rzeczy na które każdy z nas (mam nadzieję) pracuje własnymi "rencami" tudzież głową! :)

P.S.

Jak nie dokupię halogenów tylko wstawię zaślepki to jak będę sprzedawał mego vti`ka to mi każdy powie że był "walony" z przodu :)))))

Pozdroofka
SitekHP

boomer
30-11-06, 09:30
1. Tytul watku wskazuje na powielenie temtu odnosnie halogenow co bylo juz na forum
2. W poscie dajesz ogloszenie kupna wiec nie ten dzial
3. To jest forum techniczne a nie regionalne
Narazie jednak nie zablokuje, narazie...

SitekHP
30-11-06, 13:13
1. Tytul watku wskazuje na powielenie temtu odnosnie halogenow co bylo juz na forum
2. W poscie dajesz ogloszenie kupna wiec nie ten dzial
3. To jest forum techniczne a nie regionalne
Narazie jednak nie zablokuje, narazie...

Oki. Proszę w takim razie o przeniesienie na Hyde Park lub Ogólnopolskie.
Dziękuję i pozdrawiam

SitekHP

Cairo
01-12-06, 17:16
Zaraz pewnie zostane zjechany, ale zaryzykuje.

Sitek czy Twoje Vti jest srerbne?? Dzisiaj widziałem pierwszy raz VTi 5d w Krakowie i był właśnie.... bez halogenów.

sharky
02-12-06, 20:55
Witam ponownie, tym razem w najbardziej odpowiednim dziale. Pozdrowienia raz jeszcze dla wszystkich użytkowników 5d :)

W odpowiedzi do SitkaHP. Proponuję zgłosić się do kolesi z gdańskiej firmy. Z tego co wiem, to oni ściągają po kilka civiców tygodniowo do Polski (na części). Sam u nich kupiłem przez Allegro niedrogo (chyba około 200pln) halogeny w naprawdę dobrym stanie. Ksywka gościa na Allegro: "CCU" ... a i maila znalazłem:) proszę oto i on: ccu@op.pl

McPrick
02-12-06, 21:56
Ksywka gościa na Allegro: "CCU" ...

ja u niego kupiłem spojlerek oryginalny - to on jest tak znany? ja jestem z południa, a widze, ze cala polska go zna;)

Waldek
02-12-06, 23:49
Sam u nich kupiłem przez Allegro niedrogo (chyba około 200pln) halogeny w naprawdę dobrym stanie. Ksywka gościa na Allegro: "CCU" ...

Kiedy to było, bo ostatnio chyba ceny mu skoczyły ma po 500 PLN.

sharky
03-12-06, 00:00
Szuka kupca (jelenia? :) ) Jak każdy handlowiec, żyje z tego. Musisz pomęczyć kolesia to zejdzie o połowę ;)

... no chyba, że to przeczyta i nie zejdzie... :))))

Kiedyś wystawił półskóry - siedzenia na Allegro za około 1tys pln. Napaliłem się, ale chciałem dać tyle z dostawą. Z Gdańska do Lublina kawał drogi, więc się nie zgodził. Teraz sprzedaje coś koło 600 pln. I tak się z tego teraz cieszę, że nie kupiłem, bo to z wersji angielskiej... więc żonka by miała regulację wysokości, a nie ja :) ..aha... +zabawa z otwieraniem szyby.

ps. Jak pamiętam to ktoś na tym forum jednak podjął się tych zmian - gratulacje.

Cairo
03-12-06, 08:06
Kiedy to było, bo ostatnio chyba ceny mu skoczyły ma po 500 PLN.

Dokładnie wczoreaj do niego pisałem i po paru minutach odpisał, że po 500PLN!!
Pytałem też o końcówki spryskiwaczy reflektorów i zakrzyknął 200PLN!! Tyle to kosztują nowe w ASO!!

boomer
04-12-06, 10:50
temat byl o halogenach ale jak zwykle zrobil sie burdel, zamykam