Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : plastikowe nadkola przednie

mrbounce
27-11-06, 22:03
mam pytanie - potrzebuje przedniego plastikowego nadkola do civica coupe 6. gen., bo nie mam i przez rozne dziury bloto trafia nawet pod maske :(. pytanie czy takie nadkole w coupe (prod. usa) bedzie pasowalo od japonskiej 3d czy moze sa jakies roznice w rozmiarze lub sposobie montazu?

[ Dodano: Wto 28 Lis, 2006 ]
hmm, nikt nie wie? nikt nie przerabial tematu nadkoli plastikowych w coupe? a jak jest z samym blotnikiem - pasuje od 3d? blotnik, przod ogolnie jest taki sam, wiec moze cos tym tropem? bede wdzieczny za odpowiedz.

Meres
29-11-06, 23:06
podlaczam sie pod pytanie, mam jedno nadkole w oplakanym stanie i juz wisi troche.

Matey
29-11-06, 23:07
raczej nie powinno byc...

mrbounce
02-12-06, 01:02
raczej nie powinno byc...
problemu??

tzn. myslisz, ze bedzie pasowalo? chcialbym to wiedziec, gdyz musze zamowic to nadkole.

Matey
02-12-06, 08:52
o kurcze zezarlo mi slowo jak pisalem... Powinno pasowac... Kosiniak ma do sprzedania nadkole

Lcfr
02-12-06, 09:02
mam pytanie - potrzebuje przedniego plastikowego nadkola do civica coupe 6. gen., bo nie mam i przez rozne dziury bloto trafia nawet pod maske :(. pytanie czy takie nadkole w coupe (prod. usa) bedzie pasowalo od japonskiej 3d czy moze sa jakies roznice w rozmiarze lub sposobie montazu?

[ Dodano: Wto 28 Lis, 2006 ]
hmm, nikt nie wie? nikt nie przerabial tematu nadkoli plastikowych w coupe? a jak jest z samym blotnikiem - pasuje od 3d? blotnik, przod ogolnie jest taki sam, wiec moze cos tym tropem? bede wdzieczny za odpowiedz.

skoro błotniki są wymienne qp-3d to chyba i nadkole podpasi...

mrbounce
03-12-06, 18:47
ok, dzieki, o to mi wlasnie chodzilo - w takim razie kupie i bede probowal zamontowac :).

kosiniak
03-12-06, 19:33
pasuja na 100%

Kosiniak ma do sprzedania nadkole
nie mam bracie, nie mam

Mlody1985
26-06-07, 15:57
mam pytanie czy w qp Vgen nie bylo tylnich nadkoli????
czy macie pomysl jakie nadkole moge tam podpasic??