PDA

Zobacz pełną wersję : Zegary typu 'Custom'

naDiel
02-10-10, 09:15
Czy ktokolwiek widzial lub czy ktokolwiek wie czy kto kiedy gdzies probowal wlasnoreczne zrobic zegareczki do Hani? :confused:
Bo tak sobie ostatnio siedze i sobie mysle... Czy da sie je w domowych warunkach druknac?
Jesli temat juz byl to rzekne szczerze (po zuzyciu wielu roboczogodzin w pracy) wyszukiwarka smierdzi bobem ;)

naDiel
08-01-11, 10:57
To tak: wiekszosc bierze zegary indigloo od moman-a. Jedyne rozwiazanie jakie znalazlem na forum.

Na chwile obecna trwaja prace i implementacja mojego pomyslu zeby sobie zrobic zegary home made. Jak bedzie sukces to pomysle nad foto story.

Temat do zamkniecia.

Kamil 87
08-01-11, 11:43
moje :) na 2-ga strona
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?88953-D15B7-JHM-EG4-sZarosc-WIELKA-radosc/page2

naDiel
08-01-11, 13:13
Pomysl dobry, ale ja zabralem sie za zrobienie nowych tarcz-nakladek. W sumie mam juz wzory dwa gotowe (jeden a'la spoon i jeden mojego pomyslu :P), tylko teraz zobaczyc musze jak z rozmiarem i spasowanie i pokombinowac jakich materialow uzyc zeby je wydrukowac :) Plus musze zrobic jeszcze konwersje na mile, bo w anglii na km-ach raczej nie ogarne ograniczen :D

Kamil 87
08-01-11, 13:15
gdzies czytalem jak drukuja .jak znajde to wrzuce ci link

naDiel
08-01-11, 13:26
Widzialem to tez jak drukowac. Patent polega na tym, ze link do tarcz, ktore sugeruja owszem zawiera tarcze do mojego jaja ale tylko biale. A biale mi jakos sie nie podobaja.
I do tego gonic musisz do kogos, kto Ci to wydrukuje, a ja szukam rozwiazania home made ;)

Nemereth
09-01-11, 16:06
Kartka z bloku technicznego, ołówek, kredki i jedziesz ;)

naDiel
10-01-11, 08:17
Kartka z bloku technicznego, ołówek, kredki i jedziesz ;)

Paint & photoshop daly rade ;) Jak znajde czas rozebrac hanie i wsadzic tarcze to pokaze efekty [;