Zobacz pełną wersję : Zegary typu 'Custom'
Czy ktokolwiek widzial lub czy ktokolwiek wie czy kto kiedy gdzies probowal wlasnoreczne zrobic zegareczki do Hani? :confused:
Bo tak sobie ostatnio siedze i sobie mysle... Czy da sie je w domowych warunkach druknac?
Jesli temat juz byl to rzekne szczerze (po zuzyciu wielu roboczogodzin w pracy) wyszukiwarka smierdzi bobem ;)
To tak: wiekszosc bierze zegary indigloo od moman-a. Jedyne rozwiazanie jakie znalazlem na forum.
Na chwile obecna trwaja prace i implementacja mojego pomyslu zeby sobie zrobic zegary home made. Jak bedzie sukces to pomysle nad foto story.
Temat do zamkniecia.
moje :) na 2-ga strona
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?88953-D15B7-JHM-EG4-sZarosc-WIELKA-radosc/page2
Pomysl dobry, ale ja zabralem sie za zrobienie nowych tarcz-nakladek. W sumie mam juz wzory dwa gotowe (jeden a'la spoon i jeden mojego pomyslu :P), tylko teraz zobaczyc musze jak z rozmiarem i spasowanie i pokombinowac jakich materialow uzyc zeby je wydrukowac :) Plus musze zrobic jeszcze konwersje na mile, bo w anglii na km-ach raczej nie ogarne ograniczen :D
gdzies czytalem jak drukuja .jak znajde to wrzuce ci link
Widzialem to tez jak drukowac. Patent polega na tym, ze link do tarcz, ktore sugeruja owszem zawiera tarcze do mojego jaja ale tylko biale. A biale mi jakos sie nie podobaja.
I do tego gonic musisz do kogos, kto Ci to wydrukuje, a ja szukam rozwiazania home made ;)
Kartka z bloku technicznego, ołówek, kredki i jedziesz ;)
Kartka z bloku technicznego, ołówek, kredki i jedziesz ;)
Paint & photoshop daly rade ;) Jak znajde czas rozebrac hanie i wsadzic tarcze to pokaze efekty [;