Zobacz pełn± wersję : room bar
Ma ktos opinie o takiej rozporce? Warto ja montowac czy jest to tylko monkey bar, zupelnie zbedny i zakladany wylacznie dla lansu i zwiekszenia masy samochodu?;)
to chyba szelki się mocuje chyba
Nie nie, ja mam na mysli room bar ktory idzie przy podlodze, nie harness bar. (choc niekttorzy chyba mocuja szelki do roombarow, ale nie powinno sie tego robic.)
o takie cos chodzi: http://img820.imageshack.us/img820/430/jpsbhcbp.jpg
Z tego co pamiętam to j0hnDEER z Civic5g ma co¶ takiego u siebie, zapytaj go.
Problem w tym ze mial takie cos na sprzedaz o ile pamietam. Jesli nadal chce sprzedac, to jego opinia moze nie byc obiektywna;) Ale zapytam.
KOWAL ziom
04-10-10, 23:10
Ma ktos opinie o takiej rozporce? Warto ja montowac czy jest to tylko monkey bar, zupelnie zbedny i zakladany wylacznie dla lansu i zwiekszenia masy samochodu?;)
ja kiedy¶ zastanawiałem się nad m.in. t± rozpórk±, zależy do czego chcesz mieć autko, to zawsze usztywni, a w codziennym użytku nie przeszkadza. Z tego co mi powiedziano to dla pełni efektu, potrzebny jest "jaki¶" komplet rozpórek... bo inaczej wg praw fizyki "przegięcia" będ± szły do następnego nie usztywnionego momentu.