PDA

Zobacz pełną wersję : brak oswietlenia

TOMHADWAO
29-09-10, 20:31
witam od pewnego czasu nie swieci mi sie rezerwa i nie mam podswietlenia stacyjki oraz brak mi lewego stopu co moze byc przyczyna?????

MichałJ
29-09-10, 20:42
A sprawdzał żarówki?

TOMHADWAO
29-09-10, 20:45
a sprawdzal tylko stopa wymienialem zarowki stacyjke i rezerwe paliwa nie sprawdzalem moze to walnac w jednym czasie

ForestG
30-09-10, 18:22
Mogłeś mieć małe spięcie ja tak miałem i przerwała mi się jedna ścieżka na zegarach lutownica w rękę nożyk i powinieneś dać radę. Tylko jeszcze najpierw sprawdź bezpiecznik.

TOMHADWAO
03-10-10, 11:29
mozesz mi napisac gdzie jest bezpecznik do tego pod maska czy pod kierownica i ktory to jest dzieki za info

ForestG
04-10-10, 00:11
Pod kierownicą za wnętrze odpowiada interior light od świateł jest kurcze nie pamiętam a nie mam jak sprawdzić na pewno ma light w nazwie wszystkich light jest chyba 5 więc dużo szukania nie ma jutro sprawdzę w manualu. Czy po wymianie żarówki problem Ci zniknął? Jeżeli chodzi o rezerwe i stacyjke to mogą walnąć razem tyle że jeśli wina jest bezpiecznika to nie masz również światła w podsufitce i bagażniku i schowku. W innym przypadku dla stacyjki winna powinna być żarówka. Podobnie z rezerwą ale jeśli sprawdziłeś żarówki na zasilaczu i nie są przepalone to ze stacyjką nie wiem co może się dziać osobiście sprawdziłbym przewody. A co do rezerwy to masz problem dość powszedni do rozwiązania przy użyciu części chyba od daewoo. Wtedy polecam poruszane już tematy rezerwy. Pozdrawiam życząc że problemem są żarówki.