Zobacz pełną wersję : Zakamarki w naszych civicach 91-95
Niestety w naszych civicach (chyba, że tylko moim :eek: ) nie ma za wiele zakamarków w aucie. Najbardziej boli brak kieszonek w drzwiach. Jedyne miejsce to schowek oraz pod konsolą środkową.
Macie jakieś pomysły jak udoskonalić w tej kwestii nasze auta? :)
zmień boczki za grosze i będą kieszenie
...i za fotelami mozna miec skrytki jeden fotel europa ej2 drugi anglik i masz juz dwie skrytki:Ddo tego podlokietnik i dluga konsola i jest wiecej:cool:ewentualnie tylne boczki od eg6;)
Ja kupiłem długą konsolę i podłokietnik i już jest jak dla mnie ok.
Mialem krotka, potem dluga konsole a teraz konsole audo i nie uzywam w sumie schowkow - nie lubie jak cos lezy na widoku albo sie telepie na zakretach. Za to komorke zawsze trzymam w ucwycie drzwi.
Ale faktem jest ze schowokow jest genearlnie malo.
Za to komorke zawsze trzymam w ucwycie drzwi.
Ja też :) Tylko mam taki kawałeczek materiału żeby się nie obijała na zakrętach i nie rysowała :)
A gdzie trzymacie jakiś napój , powiedzmy 0,5l?
Świetne miejsce jest między boczkiem oparcia fotela pasażera a (nie wiem jak to się zwie fachowo) tym gdzie wpinamy pas. ;)
ShiroiTokage
02-10-10, 23:03
Do okularów używam takiej spinki http://allegro.pl/uchwyt-do-okularow-i1245842459.html
Widziałem też takie kieszenie na tył fotela, ale myślę że to kiczowato wygląda.
Jak chodzi Ci o schowek do dragów to pod popielniczka haha
Pozdrawiam
ja mam cała konsoletke z pralki u siebie w jajku i na brak miejsc na skrytki nie brakuje ;)
ShiroiTokage
03-10-10, 19:20
ja mam cała konsoletke z pralki u siebie w jajku i na brak miejsc na skrytki nie brakuje ;)
Hehe... :D chciał bym to zobaczyć. Wyślij fotki.
maniak2007
04-10-10, 15:21
zgodze się z fifti, konsola + tunel z preludy = bardzo duzo skrytek na pierdoły.;)