Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dudnienie podczas jazdy

PrzemekG
27-09-10, 19:35
Mam duży problem od około pół roku słychać podczas jazdy strasznie dudnienie. właściwie od 20 do 80 km/h jest to słyszalne. Początkowo myślałem że felga jest walnięta , lub coś z jest oponą,
Byłem w dwóch firmach oponiarskich. Jedna z nich stwierdziła że mam wadliwą oponę. Kupiłem nową i niestety nic się nie zmieniło. Felgi są ok .Zmieniłem na zimówiki w celu sprawdzenia no i dudnienie troszkę przycichło ale w dalszym ciągu jest słyszalne. Proszę o pomoc . Za 18 dni kończy mi się gwarancja.

kojoo
27-09-10, 19:50
Mam duży problem od około pół roku słychać podczas jazdy strasznie dudnienie. właściwie od 20 do 80 km/h jest to słyszalne. Początkowo myślałem że felga jest walnięta , lub coś z jest oponą,
Byłem w dwóch firmach oponiarskich. Jedna z nich stwierdziła że mam wadliwą oponę. Kupiłem nową i niestety nic się nie zmieniło. Felgi są ok .Zmieniłem na zimówiki w celu sprawdzenia no i dudnienie troszkę przycichło ale w dalszym ciągu jest słyszalne. Proszę o pomoc . Za 18 dni kończy mi się gwarancja.

To masz 18 dni, żeby to ogarnąć kolego ;) Na co czekasz? - wal do ASO i się na razie nie spinaj :rolleyes: Pozdro

leonik
27-09-10, 20:32
łożysko ??

h16v
27-09-10, 20:48

A mi po rozgrzaniu piszczą hamulce tak przy prędkości od 60km/h w górę. Oczywiście nikt nie wie co to jest a z reguły jak jadę do serwisu to jest totalna cisza i maja mnie za debila - a piszczy tak, ze cała moja rodzina słyszy wiec omamów nie mam - kocham ten samochód ;)
Honda tak ma ;) Twoja dla odmiany dudni - moja rada - też ją pokochaj ;)