Zobacz pełną wersję : wlepa
Pytanie mam...
Czy jest do ogarniecia jakas wlepka pt .
www.civicklub.pl x 2
Bądź coś w tym stylu na tyną boczną szybkę?
Taka wlepa jest tylko dla członków klubu.
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?24445-Jak-zosta%E6-cz%B3onkiem-Stowarzyszenia-Civic-Klub-Polska
Byl okres ze mozna bylo kupic stickera. Poszlo kilka partii zakupow i na tym sie skonczylo. Na chwile obecna nie mozna kupic.
thompson17
30-09-10, 10:29
ja tam nic nie krytykuje, ale moim zdaniem to troche lipa że nie można nabyć jak nie jest sie członkiem klubu...
po pierwsze kasa dla klubu by zawsze jakas wpadła za wlepy,
po drugie powinno nam wszystkim zależeć chyba żeby mieć coraz więcej ludków na forum...a taka wlepa właśnie reklamuje CKPL
więc to jest dla mnie torche dziwne... inne sprawy jakieś ograniczenia to rozumiem, ale nie dajmy sie zwariować ...
możecie mnie zlinczować za tą opinie, ale każdy może inaczej sie zaptarywać na to co napisałem,
pozdrawiam;)
Jako ciekawostkę dodam że na innym forum vlepki są drukowane na bezbarwnej folii i dostępne praktycznie od ręki za 1zł. .
Wychodzi na to, że tu jest inna polityka, a szkoda. .
Kasa dla KLUBU wpada z cegiełek i ze składek członkowskich. Kasa z vlepek starczyła by na waciki dla Moderatorów więc lepiej to sobie odpuśćmy.
Biorąc pod uwagę to że forumowiczów jest masa i nie każdy potrafi zachować się stosownie na drodze z przykrością stwierdzam że nie była by to reklama dla forum....
Opłaciłem cegiełkę i odpuściłem temat tych vlepek bo nie jest to najważniejsze w życiu
thompson17
01-10-10, 19:58
hmm, ciekawe podejście Budziniak...naprawde...
a Ty taki super kierowca jesteś?
te wlepy to naprawde mega dziwna sprawa... nie róbmy jakichś elit ckpl...
a np jak ktoś jest chamem drogowym itd i opłaci składke to może niestosownie zachowywać sie na drodze z wlepą?
bez gadania z tymi naklejkami to przesada.
nie ma wogóle co o tym dyskutować.
dziękuje dobranoc
Zbastuj trochę bo Ci oczka wyjdą.
Widzisz gdzieś w mojej wypowiedzi stwierdzenie że jestem nie zastąpionym kierowcą ?
To z tymi elitami to super żeś wymyślił...Moje podejście to moje podejście i nikt tego nie zmieni.
Na ostatnim EK Terrorze były dwie sytuacje które dały mi tym bardziej do zrozumienia że nie każdy powinien mieć te białe literki na bocznej szybie ale niech będzie przystanę na Twoim panie Miki Lauda :D:D
Moim zdaniem kolega hompson17 ma racje... kazdy jezdzi roznie a reklama dla klubu sie zwieksza...
No ale z wlepka musze sie pozegnac ... niesety
Pozdrawiam i dzieki za info :)
thompson17
02-10-10, 10:30
dzięki jacuch007 za poparcie,
podchodząc do sprawy rozsądnie to wlepa to reklama dla forum i tyle, dla forum, a nie kilkudziesięciu członków CKPL...
zamknijmy ten temat bo to bez sensu
ja mam wlepy z tego zamówienia o którym pisał Lopez i sie ciesze, bo dzięki nim zlokalizował mnie ziomek na uczelni z ckpl
Budziniak pewnie że wlepy nie są najważniejsze w życiu ale nie jest to też jakiś gadżet który powinien być dla wybrańców...
Dyskryminacja jakas hahaha :o
A tak wogole, logujac sie na CKPL, piszac rozne posty dowiadujac sie roznych ciekawych i potrzebnych rzeczy, myslalem ze jestem rownie uprawnionym uzytkownikiem Civic Klub PL...
michal_145
02-10-10, 15:01
Moim zdaniem, powinna być możliwość zakupu takich nalepek [byłaby to reklama dla forum] ale to tylko moje i kilku innych osób zdanie.
Pozdrawiam /
Temat raczej do zamknięcia
Jak bedziemy temat ciagnac to moze sie skusza na sprzedaz wlepek haha
thompson17
02-10-10, 22:52
no może,
nie wiem o co chodzi z tym ograniczeniem naklejek...
A przydalaby mi sie taka na szybke hihi:cool::cool:
no może,
nie wiem o co chodzi z tym ograniczeniem naklejek...
No stary jak to nie wiesz ?! Stowarzyszenie potrzebuje kasy a ty potrzebujesz naklejek. Ty płacisz składkę członkowską i dostajesz naklejkę. Stowarzyszenie zarobione a Ty jesteś posiadaczem super vlepki. Interes się kręci i użytkownicy forum zadowoleni czyt. ŻYCIE
:D
thompson17
03-10-10, 12:20
hehe nie nie, chyba źle mnie zrozumiałeś (nie doczytałeś)
ja mam wlepe, nie jest to dla mnie coś priorytetowego, ale chodzi mi o to żeby dla innych była łatwiej dostepna
My w Radomiu zrezygnowaliśmy z wlep civicklub.pl na rzecz naszych hondaradom.pl, które ogólnie mamy za free wycinane profesjonalnie w maszynie na folii. Po co się wpraszać tam gdzie nie chcą nowych? :)
I tu Rafał dał idealną wypowiedź ... full respect kolego:cool:
Trzeba bedzie sie chyba zastanowic