Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jaki przegub kupić ?

kazekinkabyna
24-11-06, 13:34
musze wymienić u siebie przegub zewnetrzny , zaoferowano mi SPIDANA za 168 zł , nie wiem czy go brać czy cena jest przystepna, czy szukac NKN lub GLO ,wrzucie adresy firm gdzie moge zamowic takie przeguby

Lcfr
24-11-06, 15:03
.... grubo....
i leniwie...

Piotrek Klag
24-11-06, 15:57
.... grubo....
i leniwie...
tak jakbyś pewnie zechciał poszukać:

np.

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=16365&postdays=0&postorder=asc&start=0

i sto innych jakby CI sie chciało poszukać...

kazekinkabyna
24-11-06, 20:04
dzieki Piotrze Klag :)

Lcfr
24-11-06, 21:18
.... grubo....
i leniwie...

dlatego tak napisałem, ze az szkoda słow...

po co szukac jakiegos innego zamiennika skoro o GLO i NKN panuja dobre opinie a cena taka sama?????????

i czy trudno wpisac "przegub nkn sklep-plock" lub cos podobnego w google i znalezc liste sklepów do których wystarczy zadzwonic i sie dowiedziec...
lenistwo nie zna granic jak widac

.... grubo....
i leniwie...

Piotrku... mnie sie JUŻ nie chce szukac dla kogos....
jak komus sie nie chce to dlaczego mnie sie ma chciec...?

kilka razy juz komus wyszukałem (zeby pokazac ze mozna) kilka linków ale to jest syzyfowa praca...

kazekinkabyna
25-11-06, 10:06
no na Ciebie brakuje słow , lenistwo nie zna granic, wlasnie to jest Polska mentalnosc czemu mam innemu pomagac , to jest forum na temat konretnego modelu HD , i wiele osob moze przedstawic rozne opinie, a jak wczesniej pisalem wielu tu znas jest poczatkujacymi kierowcami ktorzy maja takie samochody w ktorych czasem trzeba cos naprawic, wiec nie rozumie Ciebie., nic mi nie da wpisane w google jak nie przeczytam opin ludzi ktorzy zakladali te lub inne przeguby ,

Pzdr

Piotrek Klag
25-11-06, 10:41
.

[quote=Lcfr].... grubo....
i leniwie...

Piotrku... mnie sie JUŻ nie chce szukac dla kogos....
jak komus sie nie chce to dlaczego mnie sie ma chciec...?

kilka razy juz komus wyszukałem (zeby pokazac ze mozna) kilka linków ale to jest syzyfowa praca...
i ja Ciebie rozumeim :D i o to mi właśnie chodziło. Nie do Ciebie skierowałem słowa milej krytyki.

Ale niestety PL to społeczeństwo w którym wszystko sie wszystkich nalezy i tyle. Szczegółowy post dlaczego macie powyżej. MNie chce Ci sie szukac to pzaytaj ktyos poszuka za Ciebie. Rzygać sie chce...

Chyba temat mozna zamknąć.

kazekinkabyna
25-11-06, 17:45
malkontencji i tyle...

Lcfr
25-11-06, 21:31
no na Ciebie brakuje słow , lenistwo nie zna granic, wlasnie to jest Polska mentalnosc czemu mam innemu pomagac , to jest forum na temat konretnego modelu HD , i wiele osob moze przedstawic rozne opinie, a jak wczesniej pisalem wielu tu znas jest poczatkujacymi kierowcami ktorzy maja takie samochody w ktorych czasem trzeba cos naprawic, wiec nie rozumie Ciebie., nic mi nie da wpisane w google jak nie przeczytam opin ludzi ktorzy zakladali te lub inne przeguby ,

Pzdr

dlaczego nie pomagac???????? - bo co tydzien jest kilku takich gosci, którym EWIDENTNIE nie chce sie wpisac w "szukaj" lub google" hasła i odczytac odpowiedzi lub zadzwonic na otrzymany numer...

wielu przedstawia rózne opinie? - napisałem: po coszukac czegos o czym nic nie wiesz jak mozna załozyc NKN, GLO za te same pieniadze i z ta samą dostepnoscia ... - wg mnie to takie robienie sobie pod gore...
pionierstwo, które nie zawsze wychodzi na dobre - bo jak kupisz i sie spie...li to bedzie kicha i wywalone pieniadze.... a o produktach o których byla mowa panuja pozytywne opinie i ryzyko uszkodzenia jest male...

ps. Piotek - źle odczytałem intencje (zaspany byłem) :smile: pozdro