Zobacz pełną wersję : Serwis lub mechanik w Krakowie
Hej, w mojej hondzie civic 3D '97 od pewnego czasu na jałowym biegu (przy zwolnionym sprzegle) "słychać" jakieś łozysko, odgłos znika po wciśnięciu sprzegła. w jednym autoryzowanym serwisie i powiedzieli mi, że to łozyska w skrzyni biegów (ale na 100% okaże się dopiero jak rozbiorą skrzynię) - do wymiany trzeba rozebrać skrzynię koszt ok 2000-2500 zł :(, w drugim coś mruczeli o łozysku sprzęgła... czy ktoś zna jakiś dobry serwis lub mechanika w Krakowie znającego się na hondach civic, żeby postawił właściwą diagnozę i coś doradził?
ja znam kozackiego mechaniora http://www.abcfocus.pl/ - podjedź tam i zapytaj się o Sebastiana - niby robią tam fordy ale typ bawi się prywatnie w japonce takze wie o co chodzi :) , a i powiedz ze go polecił ktoś z MTK :) , jak nie to skontaktuj się z nim przez www.jdmkrakow.prv.pl - on tam jest zalogowany jako SebaDominika
Zapewne jest to lozysko, mozesz kupic sprawna skrzynia to koszt to 400-500zł plus montaz.
Jak chcesz naprawiac to lozyska ma na sprzedaz uzytkownik Carlose, a rozbierze i zlozy skrzynie rem36 za grosze niestety wszyscy sa z Warszawy, ale calosc nawet z kosztami wachy wyniesie Cie polowe mniej niz Ci zaproponowali :)
zadzwon do mnie na 604597098 , podam ci namiar na mechanika, specjaliste od hond. robil mi dwa swapy. jest tani, solidny i zna sie na rzeczy
dzięki za info, na pewno skorzystam i jeszcze długo pojeżdże moją Panią H :grin:
Grzechotnik
22-09-08, 12:47
Witam,
Można prosić o podanie namiarów na dobrego mechanika w Krakowie ew okolicach.
Z góry dzięki
mam mechanika , byly pracownik aso hondy, spec jakich malo. jak jestes zainteresowany to wal do mnie na pw
Hej! Tencio! Czy masz jeszcze kontakt z tym mechanikiem w Krakowie? Potrzebuje do wlasciwej diagnozy mojej civic'07 ( moc_and@hotmail.com )Dzieki. A.
Poszło pw ;)
Wysłane z mojego G630-U20 przy użyciu Tapatalka
Coby nie sypać tylko PW:
http://hondateam.pl/kontakt.php
łożysko na wyprzęgniku siada nie daj się wsadzić na koszty :) na skrzyni cały czas by szumiało