Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : reset kompa! szybkie pytanie! wazne!!

dovii
23-09-10, 19:26
Witam, wiem ze bylo juz kupe takich tematow ale nie doczytalem tego co chcialem,
mianowicie ktory to jest ten bezpiecznik backup do resetu kompa?? w Vgen czy to jest ten miedzy tymi dwoma 15stkami? przed nim taki bolczyk w puszce stoi??

czy bedzie ten sam efekt jak zdejme kleme minusowa z akumulatora na 2 minuty??
prosze o szybkie odpowiedzi z gory dzieki

skolopendra
23-09-10, 20:41
czy bedzie ten sam efekt jak zdejme kleme minusowa z akumulatora na 2 minuty??
prosze o szybkie odpowiedzi z gory dzieki

prawdopodobnie tak

zakit
23-09-10, 21:10
bezpiecznik to 7.5A

efekt bedzie ten sam jak odlaczysz aku na chwile...

dovii
23-09-10, 23:46
no a teraz pytanie
bo resetowalem gdyz sonde zmienialem, samochod chodzi teraz zupelnie inaczej, lepeij, jest mocniejszy(po wymianie) lepeij na obrotach, a check przy zimnym i tak sie zapala, dopiero jak troche pochodzi i zgasze samochod a potem ponownie odpale to juz nie zapala sie. czy to normalne jest?

Furious
24-09-10, 10:57
jaki numer bledy pokazuje samodiagnostyka?

dovii
25-09-10, 13:18
nie wiem jak ją zrobic:/ wiem ze trzeba zewrzec jakies 2 piny czy cos, ale nie wiem ktore:/ mozesz mi to wytlumaczyc?

pablo_020
25-09-10, 15:26
Proponuję poszukać bo było na forum: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?27707-Samodiagnostyka-w-5-gen&highlight=samodiagnostyka

Przeczytaj to dopiero potem zadawaj pytania.

dovii
26-09-10, 12:25
dobra poczytalem, zorbilem, blad numer 10, czujnik temperatury powietrza lub jego obwod, ktos mi to przetlumaczy ?:D bo nie znam sie za bardzo? dodam tylko ze samochod mi nie grzeje, znacyz cieplym powietrzem nie dmucha, to o to chodzi?

xandu
27-09-10, 16:12
zacznij od sciagniecia manuala i na Boga wpisz w wyszukiwarce Acrobat Readera badz jakiegos innego Foxita fraze: "dtc) 10" albo "kod 10", czy to takie trudne?

Edit: sorry, juz widze autor zdazyl inny temat zalozyc.