Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : dodatkowa "rączka" na słupku :)

milycoupe
17-09-10, 15:38
Panowie, kojarzycie zapewne że w Preludach na przednim słupku od strony pasażera jest "rączka" :D pomagające wsiadanie/wysiadanie z auta. Robił ktoś podbny manewr w swoich bolidach ? :) Co o tym myślicie ? Pozdro

Infi
17-09-10, 19:30
a masz foto tego czegos:) bo chetnie bym to zobaczyl

Gregory
17-09-10, 19:59
Tu widać w lewym górnym rogu ten dynks :P http://img261.imageshack.us/f/awesomeinterioruk9.jpg/

Lucas.FK2
17-09-10, 21:57
U znajomka w 4genie jest coś takiego zamiast w podsufitce,jeśli chodzi o trzymanie podczas jazdy to lepsza ta na podsufitce ziomek ;)

Infi
17-09-10, 22:45
no w podsufitce to chyba kazdy 5 gen to ma. u mnie zarowno pasazer jak i kierowaca maja takie uchwyty

zakit
17-09-10, 23:14
U znajomka w 4genie jest coś takiego zamiast w podsufitce,jeśli chodzi o trzymanie podczas jazdy to lepsza ta na podsufitce ziomek ;)

w 4gen jest tam fabrycznie.

a jesli chodzi o trzymanie się jej podczas jazdy to chyba nigdy ostro nie jechales na prawym, skoro twierdzisz ze ta o góry jest lepsza od tej na słupku...

no w podsufitce to chyba kazdy 5 gen to ma. u mnie zarowno pasazer jak i kierowaca maja takie uchwyty

u mnie na stronie kierowcy tego nie ma, co nie zmienia faktu, ze fabrycznie w budzie są otwory na takową rączkę, jedynie w podsufitce chyba nie ma na nią miejsca(o ile się nie myle - moze sa jakies zaslepki) wiec pewnie starczy wyciąć otworki w podsufitce i ją przykręcić...