Zobacz pełną wersję : oryginalne głośniki w hondzie?
Witam ma mpytanie jakie są oryginalnie zamontowane głośniki w hondzie 5gen. 93r(jajko) chodzi mi o przód. Tak pozatym mam oryginalne radio Hondy i chce je zmienić czy trzeba kupić przejściówke na ISO? ile takoby ona kosztuje? Pozdrawiam.
Przyjacielu, najpierw szukaj :!:
Iso nie ma co kupować - lepiej połóż sobie nową instalację do radia
jak to nie ma sensu kupywac dlaczego? nowa instalacje? a jak ja zrobic do przeciez full roboty. Myslalem ze przejsciowka styknie... dlaczego tego nie radzisz?
nie kupywać tylko kupować to po pierwsze
Po drugie jeśli chcesz podłączyć coś do słuchania pr. I Polskiego Radia to wystarczy, ale do muzyki zdecydowanie wymagania prądowe samego radia będą zbyt wysokie jak dla fabrycznej instalacji
Posiadam oryginalne głośniki w Hondzie jest ich bodajże 6 lub 4.. model Auta to Civic '99 5d. Chciałbym wymienić w pierwszej kolejności przednią parę, ponieważ przy wyższym poziome głosności i bassach strasznie trzeszczy.
Jakie głośniki na przód proponujecie w rozsądnej cenie?
Jako bazowy radioodtwarzacz będę kupował PIONEER DEH 2800MPB.
Słyszałem o firmie Hertz.. a może jakieś Blaupunkty?
uhr, Przyjacielu :) Czy poczytać ten dział to za mało? W większości masz wszystko opisane, a jeśli czegoś będzie Ci brakowało to śmiało pytaj, ale nie w watku, do którego Twój post nijak nie pasuje ;) Naprawdę nie chcę korzystać z możliwości moda ;)
marcin EZG
25-11-06, 08:35
Oryginalne glosnik w 5 gen z przodu to 10cm( bez problemu mozna przerobic na 16.5) a przejscie na ISO ok 15-20 zl
A co to znaczy "można łatwo przerobić"? Z dystansami czy bez?
Pozdrawiam
Kicuś
oryginalne to pioneer 15W 10cm (przynajmniej u mnie)
do 16,5 trzeba dystanse bo szyba mozesz zachaczyc o nie
tak jak pisali wyzej jak chesz sale koncertowa nowe kable jak nie jest wybredny to stara instalacja wystarczy