Luxus
16-09-10, 12:06
Witam.
Mam problem z honda civic coupe 94r. d15b7
Na trasie ode mnie do GDANSKA (okolo 200km) zgasla chyba 3 razy i w Gdansku co chwila.
Jest to benzyna /gaz na gazie chodzi dobrze ale co jakis czas poprostu zgasnie.
Na benzynie nie chodzi wogole. Gdy zgasnie musze przekrecic stacyjke 'od nowa-wyłączyc i właczyc zapłon) i wtedy odpalił. ale juz w gdansku auto musialo postac z 2-3 minutki i dopiero odpaliło.Temperatura jest ok. Ostatnio zauwarzylem jakby \filtr paliwa/ przeciekał lekko. czy to mozliwe ze przez to?
Lub mozliwe ze kostka stacyjki jest przyczyną gasniecia auta?
bo jakos ostatnio sporadycznie zdarzało sie ze musialem kilkakrotnie przekrecic kluczyk zeby zapaliły się kontrolki. Prosze o podpowiedzi.;)
szczerze mam nadzieje ze to nic poważniejszego .
Z góry dziekuje.
Mam problem z honda civic coupe 94r. d15b7
Na trasie ode mnie do GDANSKA (okolo 200km) zgasla chyba 3 razy i w Gdansku co chwila.
Jest to benzyna /gaz na gazie chodzi dobrze ale co jakis czas poprostu zgasnie.
Na benzynie nie chodzi wogole. Gdy zgasnie musze przekrecic stacyjke 'od nowa-wyłączyc i właczyc zapłon) i wtedy odpalił. ale juz w gdansku auto musialo postac z 2-3 minutki i dopiero odpaliło.Temperatura jest ok. Ostatnio zauwarzylem jakby \filtr paliwa/ przeciekał lekko. czy to mozliwe ze przez to?
Lub mozliwe ze kostka stacyjki jest przyczyną gasniecia auta?
bo jakos ostatnio sporadycznie zdarzało sie ze musialem kilkakrotnie przekrecic kluczyk zeby zapaliły się kontrolki. Prosze o podpowiedzi.;)
szczerze mam nadzieje ze to nic poważniejszego .
Z góry dziekuje.