Zobacz pełną wersję : Potrzebny Korek do chłodnicy HONDA CIVIC 1.5 Pomocy ?? V Gen...
Witam
Jak w temacie potrzebuje korek do chłodnicy do zamiennika orginalnej chłodnicy takiej jak są na Allegro Firmy (krzak) hehe
Zakupiłem chłodnice na Allegro lecz okazało sie że jest bez korka a orginalny niestety nie pasuje a gość sie zwinoł z Allegro ( ma zawieszone konto)
Jeśli ktoś może załatwić taki korek czekam na propozycje napewno sie dogadamyy...
oto link do aukcji na której jest taka sama chłodnica-
http://allegro.pl/honda-civic-91-01-crx-hr-v-chlodnica-wody-nowa-i1196943616.html
dziękuje za pomoc odrazu
po pierwsze nie ten dział, a po drugie jedź na szrot, napewno cos dopaujesz
kedzior.kedzior
15-09-10, 19:35
a trzeba było kupić http://allegro.pl/chlodnica-wody-honda-civic-1991-2001-nowa-korek-i1199023342.html i nowy korek gratis jak piszą w aukcji i tylko o 25 zł różnicy od tej twojej ... napisz do nich może maja ataki korek jak potrzebujesz
Masz foto korka jakiego potrzebujesz? "Głęboki" ? Płytki? jaki ?
Wiem, że np korek od mojej starej chłodnicy nie pasuje do nowej NISSENA bo nowa ma "płytki" a o te korki ciężko.
Ale ja zamawiałem pare tygodni temu tą chłodnice i w opisie było że z korkiem...ale nic nie da sie zwrócić ani nic bo już konto zawieszone itp
Nie mam pojęcia jak powinien wygladać,ten orginalny jest za głęboki poprostu za długi i wystaje nie da sie domknąć
zrób fotkę otworu w chłodnicy to Ci doradzimy
Kolego potrzebuje ten chudy korek. Nissens daje go do swoich chłodnic. Mam taki w swojej. Zajrzyj na JDMSHOP.pl czy jakoś tak i zapytaj Daniela czy da rade go dostać oddzielnie.
Wiem, że też zdarza się, że czasem do nowej chłodnicy go nie dają :<
Matys a z kąd jesteś ? Pytam bo mam jeden nowiutki korek chłodnicy. Zamówiłem do siebie ale przysłali nie taki. Ten który mam na końcu ma uszczelkę jak 5 zł i jest płaski.
Łuka nie pindol ze korki trudno dostać bo mi od ręki przywieźli z hurtowni.
Masz może foto??? Dzierżoniów Dolnyśląsk
odświeżam bo mam ten sam problem, jaki korek do chłodnicy z allegro? ori nie pasuje bo jest za wysoki... w sklepie nie potrafią mi dobrać odpowiedniego