Zobacz pełną wersję : instrukcja obslugi alpine cda 7878r-pomocy
krystian194
17-11-06, 21:13
kupilem wczoraj radio alpine cda 7878r i mam maly problem, te radio ma tyle funkcji i ustawien ze mozg siada-mialem przedtem alpine z serii cdm7874rb ale to niema zadnego porownania-- te radio 7878r to jakis kosmos--i tutaj moja prosba -pomozcie mi znalezc instrukcje obslugi w jezyku polskim-moze byc na papierze,jezeli takowa ktos z was posiada to nawet kupie. hyba ze ktos z was ma jakies linki do stron z taka instrukcja to bede badrzo wdzieczny
http://instrukcje.elektroda.net/index.php?d_start=0
jest po angielsku
krystian194
18-11-06, 12:21
EVOK --dzieki za linka---a tak na marginesie jak myslisz te radio to dobry wybor???? bo koles ktory kupil odemnie moja poprzednia alpinke bardzo mi polecal ten model cda 7878r , chcialem kupic 9855r albo 9857r ale kumpel odradzal mi ten zakup-tymbardziej ze ta 7878r jest oryginal made in japan--no i cena 900zł tez swoje robila a tagze stan techniczny poprostu igla. :mrgreen:
nie wiem czy ten akurat model to dobry wybór,sporo osób związanych z car audio twierdzi ze dobre brzmieniowo alpinki to tylko stare modele a nowe to juz są przeciętniaki ;)